Libnet.ro
UNICEF

08:16

Familia lui Radu Mazare, la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Familia lui Radu Mazare, la Sinteza zilei

Mihai Gadea a pregatit in aceasta seara o editie-eveniment Sinteza zilei. De la ora 21. 00, nu ratati imagini in premiera cu Radu Mazare in Madagascar. Avem detalii nestiute despre extradarea fostului. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu fratele lui Radu Mazare: Se simte in pericol!

Mihai Mazare, fratele fostul edil al Constantei, a vorbit, marti, in exclusivitate la Sinteza zilei despre starea in care se afla in aceste momente Radu.

Fratele lui Radu Mazare: Avocatii au decis sa sesizeze autoritatile franceze despre abuzul celor din Madagascar

Avocatii lui Radu Mazare au sesizat autoritatile franceze despre un presupus abuz la care ar fi fost supus fostul primar al Constantei, avand in vedere ca decizia extradarii nu a fost luata de un judecator, a precizat fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea in tara a fostului primar: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Fratele lui Radu Mazare, dezvaluiri la Antena 3. La inchisoare erau niste conditii absolut inumane. A stat intr-o camera de 45 de persoane, fara paturi, cu o singura toaleta

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a facut sambata dezvaluiri incredibile la Antena 3. Am vorbit cu el ultima oara acum doua zile. El este in lupta cu sistemul inca din anul 2005 si lucrul asta.

Radu Mazare se afla in custodia Politiei Romane si este asteptat in tara

Fostul primar PSD al Constantei, Radu Mazare, este in custodia Politiei Romane, care l-a preluat de la autoritatile din Madagascar, urmand ca in cursul zilei sa fie adus in tara, informeaza IGPR intr-un comunicat potrivit G4Media.

Avionul cu care va fi adus Radu Mazare in tara. Suma colosala a repatrierii

Fostul edil al Constantei, Radu Mazare va ajunge luni in Romania. Acesta va avea o escala in Paris, iar apoi va ateriza in cursul zilei de luni pe aeroportul Otopeni. Costul repatrierii a fostului.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

Prima reactie a lui Radu Mazare, dupa ce a ajuns in Romania: Sunt mandru de tot ce am facut in viata!

La nici 24 de ore de cand a pus piciorul pe pamant romanesc, Radu Mazare a transmis primul mesaj, prin intermediul unui comunicat de presa. Aducerea lui Radu Mazare in tara a fost facuta pe repede-inainte, dar fostul primar al Constantei nu prea s-a lasat fotografiat sau filmat. Politistii l-au escortat rapid de la aeroport [] .

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )