Libnet.ro
UNICEF

13:30

Familia Luizei Melencu, la DIICOT

Antena3 Antena3,
Familia Luizei Melencu, la DIICOT

Peste putin timp, familia Luizei Melencu vine sa studieze dosarul la sediul DIICOT, inainte ca acesta sa fie trimis in judecata. continuă pe Antena3

Mama Luizei Melencu, la DIICOT: Speranta moare ultima

Mama Luizei Melencu, insotita de avocata, a venit, joi, la DIICOT. Femeia a ajuns la cateva minute dupa ce Gheorghe Dinca a iesit de la audieri.

Mama Luizei Melencu, din nou la DIICOT: Fata mea traieste. Sustin cu tarie ca nu a trecut prin casa lui Dinca

Mama Luizei Melencu, adolescenta care a disparut in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de presupusul ei criminal Gheorghe Dinca, merge vineri din nou la DIICOT pentru a studia dosarele anchetei de la Caracal.

Colega Luizei Melencu, declaratie incendiara dupa ultimele audieri in cazul Caracal: Mi-au zis sa nu vorbesc urat despre Dinca

Procurorii DIICOT au dispus reaudierea a sase martori pentru a le arata acestora doua bijuterii care au fost gasite in casa groazei din Caracal. Reactia anchetatorilor a fost cel putin ciudata in momentul in care una dintre colegele Luizei a spus ce i-ar face lui Dinca daca l-ar avea in fata sa.

Colega Luizei Melencu, dupa ultimele audieri in cazul Caracal: Mi-au zis sa nu vorbesc urat despre Dinca

Procurorii DIICOT au dispus reaudierea a sase martori pentru a le arata acestora doua bijuterii care au fost gasite in casa groazei din Caracal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )