Libnet.ro
UNICEF

11:45

Familia mai putin stiuta a lui Barack Obama. Cine a fost mama lui, o femeie alba ca laptele?

Adevărul Adevărul,
Familia mai putin stiuta a lui Barack Obama. Cine a fost mama lui, o femeie alba ca laptele?

Multi l-au privit pe fostul presedinte barack Obama ca fiind un reprezentant al populatiei de culoare din America. continuă pe Adevărul

Mai putin de 20% dintre angajatii UMF Timisoara apar pe liste ca fiind dispusi sa se vaccineze

Mai putin de 20% dintre angajatii Universitatii de Medicina din Timisoara apar pe listele oficiale ca exprimandu-si disponibilitatea de vaccinare, in cazul cadrelor didactice de la medicina din acest oras proportia fiind inca mai scazuta, de nici 13%.

CONSTANTA: Mai putin de jumatate dintre profesori doresc sa faca vaccinul anti-covid

Mai putin de jumatate din personalul didactic - 48,66% doreste sa se vaccineze anti-Covid-19, a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. Acesta a precizat ca in privinta personalului didactic auxiliar procentul este de 50,92%, iar in ceea ce priveste personalul nedidactic procentul este de 45%, potrivit News.

Ce mesaj i-a transmis Barack Obama lui Michelle Obama, in ziua in care a implinit 57 de ani. Cei doi sunt casatoriti de 28 de ani

Povestea de dragoste dintre Barack si Michelle Obama a inceput in urma cu mai bine de 30 de ani. Totul a pornit de la o simpla intalnire, pe vremea cand ea lucra la firma de avocatura Sidley Austin. Ulterior, Mi.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )