Libnet.ro
UNICEF

12:00

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Adevărul Adevărul,
Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR. continuă pe Adevărul

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Principesa Margareta, custodele Coroanei romane si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea regelui. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, careia nu i s-a permis, in anul 2016, sa participe la funeraliile reginei Ana, anunta TVR. De asemenea, principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Familia Regala se reuneste in Elvetia. Principele Nicolae poate participa la funeralii

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

Fostului principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeraliile Regelui Mihai: Familia regala, reunita in Elvetia

Membrii Familiei Regale a Romaniei se reunesc in aceste zile in Elvetia, la resedinta privata din Aubonne, unde se pregatesc funeraliile Regelui Mihai. Mai multe ceremonii de comemorare a fostului.

Ce s-a intamplat aseara la resedinta regala din Elvetia. Anuntul Familiei Regale

Familia Regala a Romaniei a facut, miercuri dimineata, un anunt privind desfasurarea evenimentelor la resedinta privata din Elvetia. Aseara, 5 decembrie 2017, la resedinta regala privata.

Momente emotionante la resedinta regala din Elvetia. Cum a fost intampinata principesa Sofia de surorile sale

Principesa Sofia a ajuns din Franta la resedinta regala din Aubonne, Elvetia, unde a fost asteptata de surorile sale, de principesa Margareta, custodele Coroanei, dar si de principesa Maria, cea care a fost.

Prima imagine de la rugaciunea pentru Regele Mihai. Familia Regala a publicat fotografia

Familia Regala a publicat o imagine de la prima rugaciune rostita pentru Regele Mihai, dupa decesul acestuia, unde IPS Mitropolitul Iosif este asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale si de.

Ce nu are voie sa faca Familia Regala timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei va tine doliu efectiv si foarte strict timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai. Acest lucru a fost anuntat astazi de Casa Regala. Dupa.

Prima imagine cu Familia Regala dupa decesul Regelui Mihai: Rugaciune in memoria fostului suveran (FOTO)

Familia Regala a Romaniei a publicat pe pagina de Instagram o fotografie de la prima rugaciune rostita in memoria Regelui Mihai. in imagine apar Margareta Custodele Coroanei, Principele.

Hellvig:Sper ca Familia Regala va ramane alaturi de societatea romaneasca in proiectele sale majore

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a transmis condoleante Casei Regale si si-a exprimat speranta ca Familia Regala va ramane alaturi de societatea romaneasca in proiectele sale majore, ca un reper constant de moralitate si forta unificatoare.

REGELE MIHAI A MURIT! Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala

REGELE MIHAI A MURIT! Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )