Libnet.ro
UNICEF

22:15

FAMILIA ROCKEFELLER: Donatie de 200 de milioane dolari catre un muzeu din New York

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FAMILIA ROCKEFELLER: Donatie de 200 de milioane dolari catre un muzeu din New York

Familia Rockefeller a facut o donatie de 200 de milioane de dolari Muzeului de Arta Moderna MoMA) din New York, a anuntat, astazi, institutia, una dintre cele mai importante sume oferita unui muzeu, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile Pro TV au depasit 200 milioane de dolari n 2018. Cresterea companiei-mama, CME, n Romnia - mai lenta dect n celelalte tari est-europene

Pro TV, operatiunea din Romania a grupului regional Central European Media Enterprises, au avut in 2018 o crestere a veniturilor nete de 5,4%, depasind 200 milioane de dolari, potrivit rezultatelor financiare anuntate miercuri. Cresterea este, insa, mai lenta decat cea inregistrata in anul anterior, dar si decat cea raportata, pentru anul trecut, de operatiunile din celelalte tari CME - Bulgaria, Romania, Slovacia si Slovenia. Rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) pentru Romania a crescut cu aproape 17% fata de anul anterior.

Presa americana: Reddit ia o finantare de sute de milioane dolari de la chinezi

Grupul chinez Tencent urmeaza sa intre cu o investitie estimata la 150-300 de milioane de dolari in platforma americana de continut generat de utilizatori si discutii Reddit, au declarat, marti, surse din piata, pentru site-ul TechCrunch.

Cum a pierdut QuadrigaCX accesul la 190 milioane dolari din banii clientilor

QuadrigaCX, una dintre cele mai cunoscute case de schimburi de criptomonede din Canada, declara ca nu are acces la fondurile clientilor in valoare de 190 milioane de dolari.

Rusia - imprumut de 38 de milioane euro catre armata cubaneza

Rusia a aprobat acordarea unui imprumut de 38 de milioane de euro pentru sectorul Apararii din Cuba, a informat Dmitry Shugayev, seful Serviciului Federal Rus pentru Cooperarea Militara si Tehnica, scrie Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )