Libnet.ro
UNICEF

00:07

Familia victimelor accidentului provocat de fiul judecatoarei Cirstoiu acuza tergiversarea dosarului

Antena3 Antena3,
Familia victimelor accidentului provocat de fiul judecatoarei Cirstoiu acuza tergiversarea dosarului

Familia victimelor accidentului provocat de fiul judecatoarei Veronica Cirstoiu, Florin Cergan, in martie 2011, in municipiul Targoviste, sustine ca acest dosar este tergiversat din cauza influentei. continuă pe Antena3

Familia victimelor accidentului provocat de fiul judecatoarei Cirstoiu acuza amanarea dosarului

Familia victimelor accidentului provocat, in martie 2011, in municipiul Targoviste, de fiul judecatoarei Veronica Cirstoiu, Florin Cergan, sustine ca acest dosar este tergiversat din cauza influentei magistratului.

Fiul judecatoarei Cirstoiu, fost preot, este cercetat pentru un accident rutier cu trei morti

Fiul judecatoarei Veronica Cirstoiu, Florin Cergan, retinut vineri pentru complicitate la trafic de influenta, a fost implicat, in martie 2011, intr-un accident rutier soldat cu moartea a trei persoane, instanta.

DNA CERE ARESTAREA judecatoarei Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti pentru o miita de ...

DNA cere avizul CSM pentru arestarea judecatoarei CIRSTOIU VERONICA de la Curtea de Apel Bucuresti Sectia I penala, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de luare de mita si complicitate la infractiunea de trafic de influenta . MITA totala CERUTA si primita in mai multe transe era de peste 1. 000 de euro. Cirstoiu este implicata si in eliberarea lui Dinel Staicu pentru care au fost arestate judecatoarele Antonela Costache si Viorica Dinu de la Tribunalul Bucuresti.

DNA cere ARESTAREA judecatoarei Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti pentru mita de ...

DNA cere avizul CSM pentru arestarea judecatoarei CIRSTOIU VERONICA de la Curtea de Apel Bucuresti Sectia I penala, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de luare de mita si complicitate la infractiunea de trafic de influenta in forma continuata . Judecatoarea este audiata acum la DNA. MITA totala CERUTA si primita in mai multe transe era de peste 1. 000 de euro. Cirstoiu este implicata si in eliberarea lui Dinel Staicu, fost sef SIF OLTENIA, pentru care au fost arestate si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )