Libnet.ro
UNICEF

08:00

O familie din Buzau a dat lovitura cu aceasta afacere. Au scos 5.000 de euro din prima luna

Playtech Playtech,
O familie din Buzau a dat lovitura cu aceasta afacere. Au scos 5.000 de euro din prima luna

Micile business-uri antreprenoriale au inceput sa se dezvolte in Romania in ultimii ani. Unele cu investitii minime dar cu rezultate ulterioare semnificative, altele cu investitii prin granturi oferite, fie de banci, fie prin programe europene, care au ajuns sa genereze venituri consistente. Dar ce te faci cand infrastructura este deficitara si esti nevoit sa o . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Directorul unui colegiu din Buzau, despre experienta la ATI: Se duc lupte puternice in aceste sectii

Camelia Voicu , directorul Colegiului Mihai Eminescu din Buzau, a povestit, pe pagina sa de Facebook, despre experienta traita in sectia de Terapie Intensiva, in care a ajuns dupa ce a fost testata.

COVID-19 |Medicii de familie din Prahova acuza DSP de incalcarea legii: Paseaza responsabilitatea gestionarii cazurilor de pacienti infectati cu noul coronavirus care nu sunt internati

Medicii de familie din Prahova acuza Directia de Sanatate Publica DSP) din acest judet de incalcari ale legii. Acestia sustin ca DSP-ul le paseaza responsabilitatea gestionarii cazurilor de pacienti.

Donald Trump va pierde alegerile din 2020. Cine face aceasta previziune

In anul 1984, Allan Lichtman a dezvoltat un algoritm prin intermediul caruia poate afla cine va fi viitorul presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar, potrivit acestuia, Donald Trump va pierde alegerile din 2020. in decursul a 30 de ani, acesta nu a gresit niciodata. Care este previziunea profesorului cu privire la noul presedinte al .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )