Libnet.ro
UNICEF

15:45

O familie a obtinut, in justitie, oprirea lucrarilor la Autostrada Sebes - Turda: Decizia instantei este executorie (VIDEO)

B1 B1,
O familie a obtinut, in justitie, oprirea lucrarilor la Autostrada Sebes - Turda: Decizia instantei este executorie (VIDEO)

O familie din Alba Iulia a obtinut in justitie, oprirea lucrarilor la Autostrada Sebes - Turda, in conditiile in care acestea se desfasurau la doar cativa metri de locuinta, informeaza Alba24. ro. continuă pe B1

VIDEO O familie din Alba Iulia a obtinut in justitie oprirea lucrarilor la Autostrada Sebes - Turda

O familie din Alba Iulia, grav afectata de constructia autostrazii Sebes - Turda, aflata la doar la cativa metri de locuinta acesteia, a obtinut in isntanta suspendarea lucrarilor pana la montarea unor panouri care sa asigure izolarea fonica a casei.

CNAIR vine cu PRECIZARI, dupa ce o familie a obtinut, in justitie, oprirea lucrarilor la Autostrada Sebes - Turda: Daunele vor fi suportate de constructor

CNAIR vine cu precizari in cazul dupa ce o familie din Alba Iulia a obtinut in instanta oprirea lucrarilor la autostrada A10 Sebes-Turda pana la instalarea unor panouri fonice. Reprezentantii companiei.

O familie din Alba Iulia a obtinut la tribunal oprirea lucrarilor pe un tronson al Autostrazii Sebes Turda. Decizia este executorie

O familie din Alba Iulia, grav afectata de constructia autostrazii Sebes Turda, aflata la doar cativa metri de locuinta acesteia, a obtinut in instanta suspendarea lucrarilor pe un tronson al autostrazii pana la montarea unor panouri care sa asigure izolarea fonica a casei, scrie Alba24. ro.

Autostrada Sebes - Turda: O familie din Alba Iulia a obtinut in justitie oprirea lucrarilor, iar decizia se aplica imediat

O familie din Alba Iulia, afectata de constructia autostrazii Sebes Turda, aflata la cativa metri de locuinta acesteia, a obtinut in instanta suspendarea lucrarilor pana la montarea unor panouri care sa asigure izolarea fonica a casei. Desi.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )