Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fanii lui Michael Schumacher, cu ochii in lacrimi. Legendarul sportiv, in ipostaze emotionante alaturi de fiul sau (VIDEO)

B1 B1,
Fanii lui Michael Schumacher, cu ochii in lacrimi. Legendarul sportiv, in ipostaze emotionante alaturi de fiul sau (VIDEO)

Mick Schumacher ii calca pe urme tatalui sau, legendarul Michael Schumacher, de 7 ori campion in Formula 1. Pilotul in varsta de 21 de ani, lider in Formula 2, s-a inteles cu Haas. in acest context,. continuă pe B1

Fiul lui Michael Schumacher ii calca pe urma legendarului pilot. Mick Schumacher va debuta in Formula 1, in 2021

Fiul lui Michael Schumacher ii calca pe urme legendarului pilot de Formula 1. Mick Schumacher, in varsta de 21 de ani, va participa in Formula 1 din 2021. Mick a multumit familiei pentru sustinerea pe.

Performantelelui Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, in Formula 2

Moment istoric in Formula 1. Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, va debuta in circuit din anul 2021. Tanarul in varsta de 21 de ani a batut palma cu Haas, care a incheiat intelegerea cu.

Moment istoric: Mick Schumacher va debuta in Formula 1 la 30 de ani distanta dupa tatal sau, Michael Schumacher

Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, aflat in convalescenta dupa un grav accident suferit la schi, in 2013, va pilota un monopost Haas si va debuta in Formula 1, in 2021, informeaza motorsport. com.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )