Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fanii personajului Batman au initiat o petitie online prin care cer ca Ben Affleck sa nu joace rolul supereroului

Adevărul Adevărul,
Fanii personajului Batman au initiat o petitie online prin care cer ca Ben Affleck sa nu joace rolul supereroului

Ben Affleck va fi noul Batman. Dar, pentru cateva sute de mii de fani ai unuia dintre cei mai cunoscuti supereroi, decizia companiei americane de film Warner Bros. de a-i atribui rolul lui Batman actorului american nu a fost privita cu ochi buni. Singurul rol de supererou interpretat de Affleck a fost cel din filmul Daredevil, scrie Huffington Post. continuă pe Adevărul

TSD va initia o PETITIE ONLINE pentru retragerea Ordinului National Steaua Romaniei a lui Laszlo Tokes

Tinerii social-democrati vor lansa o petitie online prin care se va solicita presedintelui Traian Basescu retragerea Ordinului National Steaua Romaniei europarlamentarului Laszlo Tokes, ca urmare a.

TSD initiaza o petitie online pentru retragerea Ordinului lui Laszlo Tokes

Tinerii social-democrati vor lansa o petitie online prin care vor solicita presedintelui Traian Basescu retragerea Ordinului National Steaua Romaniei europarlamentarului Laszlo Tokes, ca urmare a declaratiilor pe care acesta le-a facut la Universitatea de Vara Balvanyos, din data de 27 iulie, potrivit unui comunicat de presa al TSD.

Petitie TSD pentru retragerea decorataiei detinute de Tokes.

Organizatia de Tineret a PSD va lansa o petitie online prin care se va solicita presedintelui Traian Basescu retragerea Ordinului National Steaua Romaniei, detinut de europarlamentarul Laszlo Tokes. Motivul: declaratiile antinationale facute de Tokes in timpul lucrarilor Universitatii de Vara Balvanyos din data de 27 iulie. La initiativa presedintelui TSD, Nicolae Banicioiu, tinerii social-democrati vor lansa o petitie online prin care se va solicita presedintelui Traian Basescu .

Magazine de lux Lexus: Noul mod prin care Toyota isi va promova brandul auto.

Toyota vrea sa lanseze un lant de magazine de lux sub marca Lexus, pentru a-si promova mai mult brandul auto din potofoliu. Primul magazin Intersect by Lexus urmeaza sa fie inaugurat pe 30 august in Tokyo, potrivit Bloomberg. Toyota incearca sa-si promoveze mai mult brandul Lexus in randul adeptilor luxului, actiunea facand parte dintr-un plan mai larg prin japonezii vor sa aduca Lexus pe podiumul clasamentului ocupat de producatorii premium. Magazinele Lexus vor comercializa produse de lux, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )