Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fanii sunt in stare de SOC! Se poate ASA CEVA? Cum a fost SURPRINS Stefan Banica Jr....

B1 B1,
Fanii sunt in stare de SOC! Se poate ASA CEVA? Cum a fost SURPRINS Stefan Banica Jr....

Stefan Banica Jr. sfideaza cu nonsalanta trecerea timpului, iar reteta tineretii fara batranete are printre ingrediente, cu siguranta, amorul si muzica. El a iubit femei celebre, dar acum este. continuă pe B1

Connect-R, eliberat dupa anuntul divortului de Misha: Nu se poate asa ceva! M-ai omorat!

Anuntul ca intre Connect-R si Misha lucrurile s-au terminat i-a socat pe fani, dar nu numai. La doar doua zile de la momentul cand a facut public divortul de Misha, Connect-R arata ca viata merge.

CUTREMURATOR! Aparitie stranie la vila STELEI POPESCU! Fanii si-au facut CRUCE! ARSINEL e in stare de soc: Nu exista asa ceva

Fiica adoptata de Stela Popescu si de sotul sau Puiu Maximilian, Doina 63 de ani), iese la rampa dupa ce in presa s-a speculat ca vila din statiunea 2 Mai, lasata mostenire de marea actrita, a fost.

CUTREMUR la PRO TV! COSMAR pentru celebrul CABRAL: Am murit! Fanii sunt in stare de soc

Celebrul prezentator Cabral a povestit de curand o experienta neobisnuita pe care a trait-o intr-un restaurant din Capitala. Din cauza unei confuzii, vedeta a dezvaluit ca a fost pusa intr-o situatie.

DOLIU in lumea muzicii! Cunoscutul cantaret RANDY Rampage a murit! Fanii sunt in stare de soc

Randy Rampage Randall Desmond Archibald), cantaret canadian originardin Vancouver, a murit la varsta de 59 de ani. El a fost unul dintre parintii fondatori ai muzicii alternative din Vancouver. Artistul.

SOC in lumea mondena! FUEGO a dezvaluit marele secret al vietii sale! IRINA LOGHIN nu a stiu niciodata asta! Fanii sunt uluiti

Indragitul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, si-a surprins din nou fanii cu un mesaj emotionant in amintirea marelui compozitor roman Florin Bogardo, despre care artistul sustine ca.

VIDEO. Asa ceva nu vezi prea des. Este incredibil ce face pisoiul cand o aude pe fata cantand la vioara

Au si animalele simtul lor muzical. Sunt celebre clipurile video cu caini care isi acompaniaza stapanii cu latratul sau pisicile care canta la pian. Ei bine, in cazul de fata este vorba despre doi.

BOMBA in TELEVIZIUNE! Anunt cumplit despre TEO TRANDAFIR : Despartirea doare! Fanii sunt in lacrimi (FOTO)

Celebra prezentatoareTeo Trandafir a postat pe pagina personala de Facebook un nou mesaj emotionant despre suferinta si tradare. Vedeta isi surprinde adesea fanii postand vorbe de duh si.

Cum se RACORESTE Eugenie Bouchard in PISCINA! Imagine HOT cu una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis. Fanii sunt EXTAZIATI (FOTO)

Jucatoare canadiana de tenis Eugenie Bouchard 24 de ani, locul 128 WTA) si-a lasat fanii cu gura cascata. Ea a postat o fotografie intr-o ipostaza extrem de sexy dupa victoria de la Vancouver, 6-4, 5-7, 6-1.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )