Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fantanile din centrul Capitalei vor fi reabilitate. La cat se ridica investitia si cand vor fi gata

Adevărul Adevărul,
Fantanile din centrul Capitalei vor fi reabilitate. La cat se ridica investitia si cand vor fi gata

Cele 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea, vor fi reabilitate, Apa Nova urmand sa investeasca 7 milioane de euro in lucrari care vor fi desfasurate pana in luna septembrie a acestui an, anunta Primaria Capitalei. in aceasta perioada, alimentarea cu apa va fi intrerupta si exista posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe prima banda. continuă pe Adevărul

FOTO Cercul Militar, una dintre cele mai emblematice cladiri din centrul Capitalei, va avea fatada acoperita cu un mesh cel putin pna n 2021 cnd ar urma sa se termine lucrarile de reabilitare

Cercul Militar National de pe Calea Victoriei din Bucuresti, monument istoric si una dintre cladirile emblematice din centrul Capitalei, va ramane acoperit cu un mesh cel putin pana in august 2021, atunci cand lucrarile de reabilitare incepute in urma cu un an ar urma sa se finalizeze. Lucrarile contractate pe aproape 2 milioane de euro au acumulat insa intarzieri, iar MApN recunoaste ca graficul lucrarilor tine si de posibilitatile de finantare pentru acest proiect. in acest interval in care Cercul Militar va fi acoperit cu un mesh deloc estetic, in Bucuresti vor avea loc mai multe evenimente care vor aduce turisti, printre care si campionatul european de fotbal EURO 2020.

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi al Capitalei. Acestia vor fi obligati sa colecteze selectiv deseurile, sa spele zilnic trotuarul din fata restaurantelor sau teraselor pe care le detin, sa spele.

Scene de groaza in centrul Capitalei. Doi barbati au fost calcati in picioare pe mijlocul strazii

Imagini teribile au fost surprinse in centrul Capitalei, dupa o bataie generalizata . Doi barbati au ramas intinsi pe caldaram. Scena de groaza s-a petrecut printre mai multe taxiuri. in imaginile.

Scene socante in centrul Capitalei: Trecatori, amenintati de un om al strazii (VIDEO)

Scene socante in centrul Capitalei. Mai multi trecatori au fost amenintati de un om al strazii aflat sub influenta drogurilor. Barbatul a fost cu greu imobilizat de politisti si dus la sectie. Se pare ca ac.

Deloitte: Investitiile n zacamintele din Marea Neagra vor aduce pna n 2040 peste 26 miliarde dolari la bugetul de stat/35% din productie ar putea fi exportata

Investitiile in sectorul hidrocarburilor din Marea Neagra vor genera pana in 2040 venituri cumulate la bugetul de stat de peste 26 miliarde USD si vor aduce un plus de 40 miliarde USD PIB-ului Romaniei, se arata intr-un raport Deloitte, realizat la solicitarea Asociatiei Romane a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra ARCOMN). Circa 35% din productia realizata in perioada de analiza ar putea fi exportata, diferenta urmand sa acopere declinul productiei onshore si cresterea consumului din Romania.

Prima reactie a politiei in cazul bataii din Centrul Vechi

Doua grupuri de tineri s-au incaierat in aceasta dimineata in Centrul Vechi. Doi baieti au ramas inconstienti pe asfalt. Politia Capitalei a avut o prima reactie in acest caz, prin vocea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )