Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fantomaticul transport umanitar rusesc, cu peste 60 de camioane, in Transnistria, asteptat in cel mai scurt timp. Granicerii ucraineni sustin ca nu se confirma inca nimic din informatiile venite de la Tiraspol

România Liberă România Liberă,
 Fantomaticul transport umanitar rusesc, cu peste 60 de camioane, in Transnistria, asteptat in cel mai scurt timp. Granicerii ucraineni sustin ca nu se confirma inca nimic din informatiile venite de la Tiraspol

Cu cateva zile in urma aparuse stirea potrivit careia un convoi cu peste 60 de camioane rusesti, transportand ajutoare umanitare, ar urma sa ajunga in cel mai scurt timp in Transnistria. continuă pe România Liberă

Marea Britanie: Peste 60 de trofee au fost furate de la sediul echipei de Formula 1 Red Bull

Peste 60 de trofee au fost furate, in noaptea de vineri spre sambata, de la sediul echipei de Formula 1 Red Bull, aflat in Milton Keynes, a anuntat managerul team-ului, Christian Horner, informeaza.

Hotii au furat peste 60 de trofee ale echipei Red Bull

Echipa de Formula 1 Red Bull a fost pradata de hoti in noaptea de vineri spre sambata cand din sediul din Marea Britanie au disparut peste 60 de trofee.

F1: Peste 60 de trofee furate de la sediul echipei Red Bull

Peste 60 de trofee au fost furate, in noaptea de vineri spre sambata, de la sediul echipei de Formula 1 Red Bull, aflat in Milton Keynes, a anuntat managerul team-ului, Christian Horner, citat de AFP.

Formula 1: peste 60 de trofee furate de la echipa Red Bull

Peste 60 de trofee au fost furate, in noaptea de vineri spre sambata, de la sediul echipei de Formula 1 Red Bull, aflat in Milton Keynes, a anuntat managerul team-ului, Christian Horner, informeaza AFP.

Fondurile de pensii au peste 60% din active in titluri de stat

Fondurile de pensii private aveau peste 60% din active in titluri de stat, la 30 septembrie, valoarea activelor totale aflate in administrare la nivelul intregului sistem fiind de 18,8 miliarde lei +27,12% fata de 31 decembrie 2013), potrivit unui raport transmis de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )