Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fara buget pe 2019, Dragnea se lauda, pe Facebook, cu cele mai mai cresteri, n doi ani consecutivi, din istoria Romniei. Cifrele prezentate de seful PSD

Hotnews Hotnews,
 Fara buget pe 2019, Dragnea se lauda, pe Facebook, cu cele mai mai cresteri, n doi ani consecutivi, din istoria Romniei. Cifrele prezentate de seful PSD

Fara bugetul pentru acest an aprobat in guvern, Liviu Dragnea, se lauda pe Facebook cu performantele economice ale guvernarii PSD, sustinand ca in privinta PIB-ului si a veniturilor, sunt cele mai mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei!. continuă pe Hotnews

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Dambovita, printre cele mai afectate judete in privinta alimentarii cu energie electrica

Vremea rea provoaca probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica. Cele mai afectate judete sunt Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Buzau si Dambovita. Zeci de localitati nu au energie electrica, potrivit Ministerului Energiei.

Oxygen, spectacolul care a cucerit Europa si unul dintre cele mai puternice texte contemporane, se joaca la Teatrelli

Oxygen este una dintre cele mai de succes piese ale controversatului Ivan Viripaev, copilul teribil al noii dramaturgii ruse, apropiat ca estetica de Tarantino si Tarkovski. Textul este considerat unul dintre cele mai puternice texte contemporane, un poem teatral despre puritatea sinelui si descoperirea celuilalt. Spectacolul Oxygen, cu Antoaneta Cojocaru si Daniel Pascariu, se va juca vineri, 1 februarie, de la ora 19. 30, la Teatrelli.

Soarta cumplita a uneia dintre cele mai frumoase biserici din Moldova. Este la un pas de prabusire

Una dintre cele mai frumoase biserici din Romania este la un pas de prabusire. Este un lacas de cult armenesc cu o vechime de peste 500 de ani si care-si impleteste existenta cu istoria medievala a Moldovei. Deocamdata soarta bisericii nu reprezinta prea mare interes pentru autoritati.

Danca, dupa ce liderul PSD s-a laudat cu cele mai mari cresteri n doi ani consecutivi: Dragnea joaca poker cu bugetul Romniei si blufeaza

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a scris duminica, pe Facebook, ca Liviu Dragnea joaca poker cu bugetul Romaniei. Acesta i-a transmis liderului PSD sa o termine cu joaca de-a cifrele si sa vina cu un buget real in Parlament, pentru ca tot cu cifrele pe masa despre guvernarea PSD - ALDE, preturile la utilitati au luat-o razna in doi ani, amintind totodata si de teapa data pensionarilor carora le-au fost taiate pensiile.

Liviu Dragnea, mesaj de ultima ora despre economie: Sunt cele mai mari cresteri din istoria Romaniei

Liviu Dragnea anunta cresteri spectaculoase ale veniturilor bugetare si ale PIB-ului, in 2018 comparativ cu 2016. Romania a incheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2.

Cele mai amuzante reinterpretari ale fotografiei cu Dragnea punand la cale bugetul tarii

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intors din vacanta, iar vineri a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, de consilierul premierului, Darius Valcov, de ministrii Finantelor si Economiei, Eugen Teodorovici si Nicolae Badalau.

REVOLUTIE in cele mai folosite aplicatii: WhatsApp, Instagram si Messenger vor fi de NERECUNOSCUT

Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, planuieste sa integreze serviciile de mesagerie de la WhatsApp, Instragram si Messenger FB), facand o miscare de forta asupra diviziilor din compania sa,.

Concurs de educatie pentru Mediu, deschis pentru scolile gimnaziale. Cele mai bune proiecte vor fi premiate

Valoarea totala a premiilor este de 22. 000 de lei. Competitia Marea voluntariada nationala de Mediu a scolarilor va avea loc in perioada aprilie-mai 2019. Scolile interesate se pot inscrie pana pe 29 ianuarie 2019.

Caru cu vedete: Sandra Bendre: Cele mai reusite postari sunt cele care transmit emotii de calitate; Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma; Olga Balan a luat-o pe urmele lui Traistariu

Cum arata cu adevarat silueta lui Jennifer Lopez. De-a lungul anilor a fost un etalon de frumusete, mai ales ca se numara printre putinele figuri de la Hollywood care n-au cazut in capcana operatiilor estetice. Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Oana Roman are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns la spital, iar partenerul ei de viata este alaturi de ea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )