Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fara decolteu si fuste scurte la locul de munca! Institutia din Romania care a introdus codul de conduita

Antena3 Antena3,
Fara decolteu si fuste scurte la locul de munca! Institutia din Romania care a introdus codul de conduita

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) trebuie sa se conformeze, atunci cand merg in controale, noului regulament de conduita instituit printr-un ordin al presedintelui. continuă pe Antena3

Presedintele de la Protectia Consumatorilor a dat ordin pentru tinuta angajatilor: Fara decolteu, fuste scurte si fara sandale sau par lung la barbati

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia-Miron Constantinescu, a dat un ordin privind tinuta angajatilor institutiei, care le interzice barbatilor, printre altele, sa poarte sandale, sa aiba parul si barba de o lungime peste medie.

Reguli noi la ANPC: Angajatele de la Protectia Consumatorilor, fara decolteu si fuste scurte la locul de munca. Barbatii nu au voie sa poarte sandale sau parul lung. Explicatiile sefului institutiei (VIDEO)

Fara bluze cu decolteu la locul de munca. Este masura impusa de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. Iar lista interdictilor nu se opreste aici: angajatele institutiei trebuie sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )