Libnet.ro
UNICEF

01:05

FARA PRECEDENT! La 72 de ani, Ilie Nastase si-a facut un TATUAJ pentru iubita sa mai tanara cu 29 de ani: E primul si sigurul! (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
FARA PRECEDENT! La 72 de ani, Ilie Nastase si-a facut un TATUAJ pentru iubita sa mai tanara cu 29 de ani: E primul si sigurul! (FOTO, VIDEO)

Dupa ce a divortat de Brigitte Sfat, Ilie Nastase pare sa-si fi gasit fericirea din nou. Fostul mare tenismen traieste acum o noua poveste de dragoste, alaturi de Ioana Simion. Noua sa iubita provine din. continuă pe B1

FARA PRECEDENT! La 72 de ani, Ilie Nastase si-a facut un TATUAJ pentru iubita sa mai tanara cu 29 de ani: E primul si sigurul! (FOTO, VIDEO)

Dupa ce a divortat de Brigitte Sfat, Ilie Nastase pare sa-si fi gasit fericirea din nou. Fostul mare tenismen traieste acum o noua poveste de dragoste, alaturi de Ioana Simion. Noua sa iubita provine din.

Gest unic facut de Ilie Nastase la 72 de ani, pentru noua sa logodnica: E prima data cand fac asta

Ilie Nastase 72 de ani) nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a trece peste divortul cu scandal de Brigitte Sfat si si-a gasit alinarea in bratele Ioanei Simion 43 de ani), noua sa iubita. Vineri,.

DIVORTUL ANULUI: Brighitte Sfat a primit lovitura fatala! ILIE NASTASE a DOBORAT-O! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Brighitte Sfat a fost criticata dur pe Instagram de catre un internaut, nemultumit ca vedeta s-a despartit de Ilie Nastase. Erai o doamna langa Ilie Nastase. !!!acum esti o pustoaica prostuta, este.

AVERTISMENTUL lui Ilie Nastase pentru Simona Halep: Schiul e periculos, sa nu uitam ce s-a intamplat cu Michael Schumacher! (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase ii transmite un avertisment Simonei Halep, dupa ce sportiva noastra si Darren Cahill au fost in vacanta la schi, in Austria. Nasty a explicat cat de periculos este pentru.

Cum va ajunge Ilie Nastase cetatean de onoare la Buzau. Legatura intre distinctie si marele jaf comunist din 59

Fostul mare tenisman Ilie Nastase si presedintele FCSB Valeriu Argaseala vor deveni cetateni de onoare ai judetului Buzau. Cei doi vor primi distinctiile in cadrul unei ceremonii organizate de Consiliul Judetean Buzau pe 6 decembrie. Autoritatile din Buzau afirma ca cele doua personalitati sportive merita titlul de cetatean de onoare pe considerentul ca au puternice legaturi familiale cu judetul.

Amnistie si gratiere. Klaus Iohannis: O astfel de OUG ar declansa o criza politica fara precedent

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca o ordonanta privind amnistia si gratierea ar fi o catastrofa pentru Romania si ar declansa o criza politica fara precedent.

Brigitte Nastase a dezvaluit ca a vrut sa se sinucida inainte de divortul de Ilie Nastase

Brigitte Nastase 41 de ani), fosta sotie a lui Ilie Nastase 72 de ani), a marturisit ca a fost la un pas sa se sinucida, inainte sa divorteze de fostul jucator de tenis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )