Libnet.ro
UNICEF

01:05

FARA PRECEDENT! Peste un milion de avocati din Europa pun la zid Guvernul PSD pentru masurile anti-Justitie si violentele de la protestul din 10 august. Solicitari URGENTE din partea Federatiei Barourilor Europene

B1 B1,
FARA PRECEDENT! Peste un milion de avocati din Europa pun la zid Guvernul PSD pentru masurile anti-Justitie si violentele de la protestul din 10 august. Solicitari URGENTE din partea Federatiei Barourilor Europene

Guvernul Dancila este aspru criticat de Federatia Barourilor Europene FBE). Peste un milion de avocati din Europa au semnat o o rezolutie privind incalcarea statului de drept in Romania, scrie. continuă pe B1

Un milion de avocati din intreaga Europa dau o palma Guvernului: Incetati imediat masurile anti-anticoruptie

Adunarea generala a Federatiei barourilor europene, reunita la Varsovia, a emis pe 22 septembrie un mesaj fara precedent catre Puterea PSD-ALDE de la Bucuresti, in care critica initiativele legislative ce vizeaza legile justitiei, scrie G4Media .

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa.

Lovitura pentru PSD-ALDE: Avocati din intreaga Europa solicita puterii de la Bucuresti incetarea masurilor care blocheaza lupta impotriva CORUPTIEI

Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene, care reuneste 250 de barouri din care fac parte un million de avocati, solicita puterii PSD-ALDE sa renunte la adoptarea unor masuri care risca sa blocheze lu.

Fara precedent! Germania pune la zid Romania! Acuzatii grave: Este inacceptabil! Mesaj catre Guvern

Declaratiile halucinante din ultima perioada ale unor lideri PSD s-au auzit pana in Germania, care deja a inceput sa trasnmita mesaje cu subinteles catre cei care conduc Romania astazi. Prin vocea.

LOVITURA cumplita pentru soferi! inca un mare oras in care masinile au fost INTERZISE! E fara precedent

Localitatea spaniola Pontevedra a devenit unul dintre putinele orase din lume in care traficul a fost complet interzis in zona centrala in ciuda acestei masuri radicale locuitorii se arata multumiti de.

A MURIT chiar in timpul EXATLONULUI: DRAMA fara precedent in SHOWBIZ! Ce se intampla cu emisiunea...

Scene de teroare la Exatlon au cauzat anularea semifinalei editiei pentru Cipru. O tragedie a avut loc chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani ai competitiei din Republica.

SCHIMBARE radicala a Codului Rutier: Ce se intampla cu asigurarea RCA... E fara precedent...

O decizie in justitia din Romania produce schimbari majore regulilor de circulatie pe drumurile publice. in anul 2015, un sofer a contestat in instanta amenda primita pentru ca nu a avut asupra sa la.

Fara precedent. Ce masuri a luat PSD ca sa inchida de tot gura Opozitiei

Coalitia PSD-ALDE a incalcat toate cutumele parlamentare in momentul in care a schimbat dupa bunul plac presedintii celor mai importante comisii din Senat si i-a scos din birourile de conducere ale acestora pe toti cei din Opozitia. Decizia vine la putin timp dupa ce PNL si USR chemasera la raport in Senat ministri ai PSD.

Deschide gura si respira... DRAMA fara precedent la Exatlon: Din pacate, pana la urma s-a intamplat...

Beatrice, concurenta din echipa Razboinicii din noul sezon al Exatlon, s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla, implorand-o sa.

Situatie alarmanta! Romania va ramane fara gaze peste 14 ani, daca nu vor fi extrase zacamintele din Marea Neagra

Rezervele de gaze ale Romaniei se vor epuiza in urmatorii 14 ani, iar exploatarea zacamintelor din Marea Neagra este o conditie sine-qua-non pentru a miza in continuare pe aceasta resursa in mixul energetic al.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )