Libnet.ro
UNICEF

14:00

FARA PRECEDENT. Premiul Nobel pentru Literatura NU va fi acordat anul acesta

B1 B1,
FARA PRECEDENT. Premiul Nobel pentru Literatura NU va fi acordat anul acesta

Decizie fara precedent a Academiei Suedeze! Premiul Nobel pentru Literatura nu va fi decernat anul acesta, au decis membrii forului, in urma scandalului de hartuire sexuala care a afectat grav imaginea. continuă pe B1

Premiul Nobel pentru literatura nu va fi acordat in 2018. in sptele deciziei, un scandal de agresiune sexuala

Vineri dimineata, membrii Academiei Suedeze au informat ca, pentru prima data in 75 de ani, premiul Nobel pentru literatura nu va fi acordat. Motivul tine de o serie de acuzatii de agresiune sexuala care i-au fost aduse sotului unui fost membru al academiei, poeta Katarina Forstenson, anunta The Guardian.

Academia Suedeza nu va anunta anul acesta cstigatorul premiului Nobel pentru literatura

Academia Sudeza a spune ca nu va anunta anul acesta castigatorul premiului Nobel pentru literatura, decizia fiind luata in contextul scandalului privind agresiuni sexuale, transmite BBC News.

Scandalul sexual a ajuns si la Nobel. Premiul pentru Literatura nu va fi acordat in acest an

Nobel. Premiul Nobel pentru Literatura nu va fi decernat anul acesta, au decis membrii Academiei Suedeze reuniti joi seara, scrie La Vanguardia. Nobel. Aceasta decizie a fost luata de catre Academia.

Consiliul Superior al Magistraturii, atac fara precedent la adresa DNA

Consiliul Superior al Magistraturii lanseaza un atac de o duritate fara precedent la adresa procurorilor DNA, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis achitarea judecatoarei Gabriela Birsan si a.

Laureat al premiului Nobel pentru Chimie, Jean-Marie Lehn va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Profesorul Jean-Marie Lehn, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie, va primi astazi titlul Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti. Tot miercuri, 2 mai 2018, incepand cu ora 18:30, Jean-Marie Lehn va sustine la Ateneul Roman o conferinta cu denumirea Steps Towards Life: Chemistry!.

Premiul International pentru desen de presa

Caricaturistul turc Musa Kart, care a fost recent condamnat la pedeapsa cu inchisoarea pentru ca a ajutat terorismul, a obtinut astazi Premiul International pentru desen de presa de la Geneva, relateaza AFP.

Giani Kirita, eliminat de la Exatlon!? Decizie fara precedent a romanilor!

Geani Kirita risca sa plece din competitia Exatlon, dupa ce a fost nominalizat in editia de marti a emisiunii. Decizia se va afla miercuri seara. Este pentru prima data cand fostul fotbalist se afla in.

Florin Iordache, ATAC fara precedent la adresa presedintelui IOHANNIS: Nu face decat sa isi continue campania electorala (VIDEO)

Florin Iordache, presedintele Comisia speciala pentru Legile justitiei, a criticat dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a sesiza la CCR modificarile aduse Legilor Justitiei. Nu poate sa ceara nimeni.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )