Libnet.ro
UNICEF

05:45

Farmec: Ne asteptam la cresteri de 30% a vanzarilor de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Farmec: Ne asteptam la cresteri de 30% a vanzarilor de Black Friday

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, pregateste pentru consumatori oferte speciale cu ocazia Black Friday, disponibile in magazinul online si in reteaua magazinelor de brand Farmec si Gerovital. Campania de Black Friday va fi derulata in. continuă pe Wall-Street Ro

Ce produse sa urmaresti de Black Friday 2018: telefoane, laptopuri, electrocasnice, branduri de moda si articole pentru copii

Black Friday 2018 se anunta a fi, iarasi, cel mai mare eveniment de reduceri din istoria eCommerce-ului romanesc, majoritatea magazinelor urmand a intra in joc. eMAG. ro, cel mai mare jucator online, va fi ca de obicei luat cu asalt de la primele ore.

Top oferte din magazine online de homedeco de urmarit de Black Friday

Black Friday 2018 se apropie cu pasi repezi si daca nu ti-ai facut deja o lista de cumparaturi, ar fi cazul sa te grabesti. Asta si pentru ca deja foarte multe magazine si-au anuntat participarea la campania de reduceri si se promit preturi la care.

Alerta de BLACK FRIDAY! Toti romanii trebuie sa fie atenti la acest detaliu

Riscul de fraudare a informatiilor bancare phishing) detinute de catre posesorii unor astfel de instrumente de plata creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, dar si timpul.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )