Libnet.ro
UNICEF

15:00

Farurile auto: care sunt mai bune, halogen, Xenon sau LED?

Auto Ro Auto Ro,
Farurile auto: care sunt mai bune, halogen, Xenon sau LED?

Fiecare masina, inca din momentul inventarii automobilului, este echipat cu faruri care sa-i lumineze drumul pe timp de noapte. Acum, masinile beneficiaza de ultima tehnologie in materie de iluminat, avand faruri echipate cu Xenon, LED sau chiar Laser. Dar ce tehnologie este cea mai buna?. continuă pe Auto Ro

Utile: Afectiunile pe care ti le poate transmite pisica; 6 motive surprinzatoare pentru care transpiri; Cele mai bune surse de vitamina E

6 motive surprinzatoare pentru care transpiri. Explicatia este aceea ca temperatura corpului se ridica, sistemul nervos genereaza hiperactivitatea glandelor sudoripare si astfel apare umiditatea pielii. Oricat de neplacuta ar fi, transpiratia poate oferi semnale importante cu privire la sanatatea ta fizica si emotionala. Cele mai bune surse de vitamina E. Uleiul de floarea soarelui, semintele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate in continutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obtinute prin presare la rece, bineinteles, nerafinate.

Cele mai bune surse de vitamina E

Uleiul de floarea soarelui, semintele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate in continutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obtinute prin presare la rece, bineinteles, nerafinate. Acestea pot fi adaugate in mancare, de preferat, la sfarsitul timpului de gatire.

Cele mai bune glume despre demisia lui Tudose si noua propunere de premier: Dragnea e un adevarat politician al opozitiei, a dat jos doua guverne PSD

Pentru ca romanii sunt cunoscuti pentru faptul ca fac haz de necaz, dupa ce PSD si-a dat jos al doilea Guvern si a venit cu o noua propunere de premier, retelele sociale au fost inundate de glume.

El este romanul care a fost acceptat la Oxford din Marea Britanie, una dintre cele mai bune universitati ale lumii

Un roman se poate lauda cu o reusita fantastica la care multi nici nu indraznesc sa viseze. Radu Zevri a fostadmis la Universitatea Oxford din Marea Britanie la specializarea Computer Science, la care.

Care sunt avantajele functiei wishlist pentru un magazin online

Wishlist sau lista de dorinte aduna intr-un loc produsele salvate si dorite de clienti in contul lor de utilizator, dar pe care nu intentioneaza sa le achizitioneze imediat. Iata cateva avantaje pe care le obtin magazinele daca implementeaza lista de dorinte pe website.

Un nou termen in dosarul in care sunt judecati Liviu Dragnea si fosta sa sotie, la instanta suprema

Un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu, iar fosta sa sotie, Bombonica Prodana, pentru abuz in serviciu, are loc marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat de la zero in toamna trecuta, dupa pensionarea unui judecator.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )