Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fashion Days a pregatit stocuri de peste 200 milioane lei si reduceri de pana la 80%, pentru Black Friday 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fashion Days a pregatit stocuri de peste 200 milioane lei si reduceri de pana la 80%, pentru Black Friday 2020

Fashion Days, retailerul online de fashion detinut de Dante International, a anuntat stocuri de produse cu o valoare de aproximativ 200 milioane lei si reduceri care vor ajunge pana la 80%, in campania din acest an de Black Friday, care se va desfasura intre 11-13 noiembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Capacitatea de testare a Institutului Cantacuzino: 700-800 de teste COVID pe zi Buget de peste 85 de milioane de lei

Institutul Cantacuzino face zilnic 700-800 de teste pentru COVID-19, iar bugetul alocat de Ministerul Apararii Nationale pentru diagnosticarea acestor probe, pentru cumpararea de echipamente si reactivi depaseste 85 de milioane de lei, potrivit comandantului institutiei, colonel-doctor Florin Oancea.

Black Friday la haine: Fashion Days promite preturi cu pana la 80% mai mici. Cum profiti de ele?

Fashion Days, liderul pietei de fashion online, lanseaza Black Friday, evenimentul de shopping cu cele mai mari reduceri din an. incepand de miercuri dimineata, 11 noiembrie, clientii pot.

Primaria Alba Iulia incearca a treia oara sa atribuie un contract de peste 8 milioane de lei pentru reabilitarea termica a 203 apartamente

Primaria Alba Iulia incearca pentru a treia oara sa atribuie un contract de peste 8 milioane de lei privind reabilitarea termica a mai multor scari de bloc cu un total de 203 apartamente.

CU ACTIVITATEA LOVITA DE PANDEMIE Baile Tusnad raporteaza o pierdere de 1,7 milioane lei, pentru primele noua luni ale anului

Compania estimeaza o pierdere de 2,81 milioane lei pentru 2020, in scenariul in care autoritatile nu mai impun noi restrictii care sa-i afecteze activitatea Baile Tusnad TSND), societate din portofoliul SIF Transilvania SIF3), a raportat o pierdere de circa 1,719 milioane de lei, in primele noua luni ale anului curent, fata de un profit net de 0,52 milioane de lei in aceeasi perioada a lui 2019, in conditiile caderii cu 60,5% a veniturilor, la 4,169 milioane de lei, reiese din raportul companiei publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

65279;Europa a raportat peste 12 milioane de cazuri de COVID-19. Care sunt cele mai afectate tari de pandemie

Europa a raportat peste 12 milioane de cazuri de COVID-19, dintre care aproape 300. 000 de decese, potrivit unui bilant realizat AFP pe baza datelor furnizate de autoritatile sanitare, citat de.

Bilant pandemic: Europa, cel mai afectat continent, cu peste 12 milioane de infectari

De la debutul pandemiei, Europa a inregistrat peste 12 milioane de cazuri de COVID-19, dintre care a.

Coronavirus: Peste 12 milioane de cazuri in Europa Regiunea a devansat Asia

Peste 12 milioane de cazuri Covid-19 au fost identificate in mod oficial in Europa, potrivit unui bilant realizat de AFP pe baza rapoartelor oficiale furnizate de catre autoritatile sanitare vineri la 16.

Romania va primi peste zece milioane de doze de vaccin, anul viitor, anunta presedintele Iohannis

Romania va primi peste zece milioane de doze de vaccin impotriva Covid, iar vaccinarea in Romania va.

DOSAR PENAL RETRIMIS LA DNA Rechizitoriu incomplet privind spaga de 1,2 milioane lei incasata de Sorin Blejnar

Dosarul in care Sorin Blejnar, fostul presedinte al ANAF, este judecat pentru primirea unei mite de 1. 000 euro a fost trimis, ieri, la Directia Nationala Anticoruptie, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia magistratilor a fost luata pentru acoperirea unor omisiuni observate in rechizitoriul intocmit de procurorii anticoruptie. Decizia pronuntata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva.

Peste 300 de noi cazuri de COVID-19 in Cluj si Timis, peste 200 in Maramures si Bihor Situatia in Bucuresti si in fiecare judet

In ultimele 24 de ore, in Capitala au fost raportate 762 de noi cazuri de COVID-19, in timp ce Timis si Cluj se afla in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri, raportand peste 300 de imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )