Libnet.ro
UNICEF

06:15

FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Cel mai mare eveniment de sale al anului, Black Friday, s-a incheiat la Fashion Days cu cifre-record. Pasionatii de fashion au plasat peste 110. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 44 de milioane de lei. Este o crestere-record, de 44% fata de. continuă pe Wall-Street Ro

eMAG Black Friday 2018: Ce s-a vandut cel mai bine in primele ore si de unde au venit cumparatorii

Produse pentru casa, electrocasnice mici, televizoare si telefoane - acestea sunt produsele aflate in topul vanzarilor la eMAG , dupa primele cateva ore de Black Friday, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. La ora 9. 45, cele mai vandute.

eMAG Black Friday 2018 electrocasnice. Cele mai tari 4 oferte

EMAG Black Friday 2018 continua cu valul 2 de reduceri. Magazinul online emag. ro a inclus in oferta o multime de oferte la electrocasnice.

Black Friday la eMAG: cele mai bune laptopuri pe care sa dai banii

Black Friday la eMAG vine cu reduceri substantiale atat la portabile accesibile, cat si notebook-uri de top care te lasa cu gura cascata. Acestea sunt cele mai bune laptopuri pe care sa dai.

Black Friday 2018 la eMAG: ce produse s-au vandut cel mai repede

Black Friday 2018 a inceput la eMAG la ora la 6:56 atingand cote maxime in istoria evenimentului. in prima ora de la startul evenimentului eMAG a inregistrat comenzi de 130. 000 de lei cu 40% mai mult comparativ cu prima ora de anul trecut.

Black Friday la eMAG: ce produse s-au vandut cel mai repede

Black Friday 2018 a inceput la eMAG la ora la 6:56 atingand cote maxime in istoria evenimentului. in prima ora de la startul evenimentului eMAG a inregistrat comenzi de 130. 000 de lei cu 40% mai mult comparativ cu prima ora de anul trecut.

442 de carti, comandate de o singura persoana, de Black Friday. Care au fost titlurile cel mai bine vandute in mediul online

Libris. ro, cel mai mare retailer online de carte din Romania, a inregistrat de Black Friday 2018 vanzari de 1,6 milioane de lei. Pentru al doilea an, in topul vanzarilor s-a aflat un autor roman Petronela Rotar.

Black Friday la eMAG: cel mai bun iPhone pe care sa-l iei in Romania

Black Friday este la eMAG si sunt reduceri la televizoare, telefoane, produse pentru bebelusi si multe altele. Daca ai asteptat tot anul pentru Black Friday la eMAG ca sa-ti iei un iPhone.

Black Friday. Cine face jocurile in piata: cele mai profitabile companii

Afacerile comerciantilor de electronice si electrocasnice ar putea depasi, in acest an, pragul de 2 miliarde de euro 9,5 miliarde de lei), pe fondul apetitului romanilor pentru achizitii cu ocazia Black Friday si a sezonului de shopping de Craciun, arata o analiza realizata de KeysFin, care puncteaza si cele mai profitabile companii.

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Black Friday la eMAG nu vine cu reduceri doar la telefoane scumpe. Poti foarte bine sa-ti cumperi si un telefon de buget, pe care acum o sa-l iei la un pret si mai bun. Cand vine vorba de.

Black Friday 2018: Oferte interesante de la magazinele online peste care merita sa arunci un ochi

Marii retaileri au dat astazi startul de Black Friday lansand oferte care mai de care mai atractive: discount-urile merg de la 50% in cazul electrocasnicelor, telefoanelor si chiar masinilor, pana la reduceri de 95% in cazul unor ustensile de lux pentru scris.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )