Libnet.ro
UNICEF

11:45

O fata de 10 ani a fost hartuita sexual in baia scolii. Agresorul a fost arestat

Adevărul Adevărul,
O fata de 10 ani a fost hartuita sexual in baia scolii. Agresorul a fost arestat

Fata de 10 ani a povestit tot ce a patit astfel ca oamenii legii au reusit sa il prinda pe cel care a facut gestul care a marcat-o pe tanara. continuă pe Adevărul

Cutremur in lumea gimnasticii. O gimnasta uriasa sustine ca a fost agresata sexual de un personaj celebru

Medaliata cu aur la Jocurile Olimpice, gimnasta americana Aly Raisman sustine ca a fost abuzata sexual de fostul medic al lotului, Larry Nassar. intr-un interviu pentru CBS, la 60 Minutes, care.

Chirurgul si sotia au adoptat doua fete, dar el a inceput sa le opereze de cand aveau 10 ani! E incredibil cum arata dupa ce toata viata tatal lor le-a ,,modificat corpurile

Chirurgul Michael Niccole si-a operat pentru prima data fiica, pe Charm, pe cand aceasta avea doar 10 ani. I-a transformat buricul intr-o opera de arta, cum ii place acum tinerei sa.

Ilie Bolojan despre modificarile la Codul Fiscal: Cea mai dura masura luata de un guvern impotriva administratiilor locale in ultimii 10 ani. Peste 6,9 miliarde lei nu vor mai ajunge la bugetele locale

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat miercuri ca reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% va afecta grav bugetele autoritatilor locale din Romania, fiind cea mai dura masura luata de un guvern impotriva administratiilor locale din Romania in ultimii 10 ani. Acesta a mai spus ca peste 6,9 miliarde lei nu vor mai ajunge anul viitor la bugetele locale din cauza acestei modificari.

Viata dupa ND. Nick are o fetita de 10 ani. Delia mai asteapta!

Fostii colegi din trupa N&D, Nick si Delia, au urmat trasee diferite atat in cariera cat si in viata personala.

Ancheta la un colegiu tehnic din Targu-Jiu, dupa ce au fost organizate drifturi in curtea scolii

Politistii au inceput o ancheta la Colegiul Tehnic Henri Coanda CTHC) din Targu-Jiu, dupa ce pe o retea de socializare a fost postat un videoclip in care o masina efectueaza drifturi in curtea unitatii de invatamant, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Braconierul care a ascuns o bratara dacica pretioasa a fost condamnat dupa 10 ani. Va plati peste 110.000 de euro

Daniel Moc, un fost cautator de comori, acuzat ca a scuns o bratara dacica descoperita impreuna cu alte cinci astfel de piese de aur masiv, in Sarmizegetusa Regia, si-a primit sentinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )