Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fata de 13 ani a disparut fara urme in Alba. Familia o cauta disperata de doua zile

Antena3 Antena3,
O fata de 13 ani a disparut fara urme in Alba. Familia o cauta disperata de doua zile

O fata de 13 ani dintr-un sat din Alba este cautata de politisti dupa ce familia sa a reclamat, joi, ca minora a plecat in urma cu doua zile de acasa si nu a mai revenit. Politistii din Alba caut?. continuă pe Antena3

Maria are 13 ani si duminica seara a plecat de acasa. Parintii le-au spus ceva naucitor politistilor

Update:Fata de 13 ani din Alba Iulia, data in urmarire nationala dupa ce parintii fetei au reclamat la Politie ca fata a plecat de la domiciliu in cursul serii de duminica si nu a mai revenit, a fost.

Povestea sfasietoare a familiei Chivu, dupa ce fiica lor a disparut, fara urma, acum sapte ani. Autoritatile au cautat-o abia dupa trei zile de la data disparitiei pe motivul ca era weekend

Ana-Maria Chivu a fost rapita pe 5 mai 2012 intre Rosiorii de Vede si Cosoteni. De sapte ani, familia nu mai stie absolut nimic despre aceasta, totul pare un trecut ingropat pentru autoritatile.

O mama si fiul ei au disparut fara urma. Au plecat la o biserica din Prahova si nu s-au mai intors acasa

O mama in varsta de 27 de ani si fiul ei, de doi ani, din Prahova, sunt dati disparuti de doua zile. Acestia sunt de negasit dupa ce au plecat de acasa spre biserica si nu s-au mai intors. Arsene Ana.

O adolescenta din Olt a disparut fara urma de la centrul de plasament. A plecat la un supermarket si nu s-a mai intors

O adolescenta in varsta de 16 ani, Claudia Elena Popa, beneficiara de masura de protectie sociala intr-un centru de plasament din Slatina, este cautata de politisti dupa ce in seara zilei de duminica, 4 .

UPDATE Un alt caz de disparitie in Alba: minora de 13 ani cautata de politie

Politistii din Alba cauta o minora care a plecat de la domiciliul sau si nu au mai revenit pana in prezent. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acesteia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.

Directorul adjunct de la Protectia Copilului Galati a demisionat. El a declarat ca fata de 14 ani gasita pe strada plina de sange a facut sex consfintit

Ciprian Groza, directorul adjunct al Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului DGASPC) Galati, a socat opinia publica dupa ce a declarat ca fata de 14 ani aflata in grija institutiei a facut sex consfintit de cel putin patru ori.

O tanara de 18 ani, batuta fara mila si tarata de par pe strada. Fostul ei iubit a fost retinut

O tanara de 18 ani, din Dragasani, a fost batuta fara mila si tarata de par in plina strada de fostul iubit. Mai mult, dupa cateva ore de la incident, agresorul a incediat masina parintilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )