Libnet.ro
UNICEF

16:45

O fata de 14 ani a fost iNJUNGHIATA cu o FOARFECA! A fost ATACATA de 15 colegi

B1 B1,
O fata de 14 ani a fost iNJUNGHIATA cu o FOARFECA! A fost ATACATA de 15 colegi

O fata de 14 ani din Marea Britanie a fost injunghiata in gat cu o foarfeca, in timp ce era atacata de 15 indivizi. Atacatul a avut loc localitatea Coventry din Marea Britanie. Cei 15 atacatori au. continuă pe B1

O eleva de 14 ani a fost injunghiata in gat cu o foarfeca, dupa o bataie cu 15 adolescenti

O eleva de 14 ani a fost injunghiata in gat cu o foarfeca dupa ce a fost atacata de o gasca de 15 adolescenti. Fata a fost dusa de urgenta la spital si a supravietuit, iar unul dintre agresori, o alta fa.

Eleva de 14 ani, injunghiata in gat de un grup de adolescenti in Marea Britanie

O eleva de 14 ani a fost atacata de un grup de adolescenti. Aceasta a fost urmarita, iar apoi injunghiata in gat cu o foarfeca. Incidentul s-a petrecut in Coventry, Marea Britanie. Un martor a povestit ca.

Detalii tulburatoare ale crimei din Baia Mare. La o zi dupa ce-a implinit 14 ani, si-a gasit parintii intr-o balta de sange

Amanunte tulburatoare ies la iveala in cazul crimei de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. intoarsa de la scoala, o adolescenta de 14 ani si-a gasit parintii intinsi pe podea si plini de sange.

Hoti din Galati, la furat in Braila. Printre infractori se numara si un adolescent de 14 ani

Politistii au identificat patru persoane, cu varsta cuprinsa intre 14 si 41 de ani, care au dat iama in curtea unei femeie de 60 de ani din comuna Vadeni si au furat bunuri si pasari in valoare de cateva mii de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )