Libnet.ro
UNICEF

05:15

O fata de 14 ani a fost spanzurata de maini de tatal sau drept pedeapsa, in Covasna

Antena3 Antena3,
O fata de 14 ani a fost spanzurata de maini de tatal sau drept pedeapsa, in Covasna

O fata de 14 ani din judetul Covasna a fost pedepsita extrem de crud de la tatal sau pentru ca nu ar fi avut suficienta grija de fratii mai mici in timp ce el si mama ei se aflau la munca in strainatate. Acum, tatal copilei a fost trimis in judecata pentru lipsire de libertate in mod ilegal si violenta in familie. continuă pe Antena3

Pedeapsa extrema aplicata de un tata fiicei sale de 14 ani: a spanzurat-o de maini intr-o magazie

O copila de 14 ani din judetul Covasna a primit o pedeapsa crunta de la tatal ei pentru ca nu ar fi avut suficienta grija de fratii mai mici in timp ce parintii se aflau la munca in strainatate.

Fata de 14 ani, cumparata de un bogatas de 50 de ani. Mama ei, de acord cu relatia amoroasa.Minora a fost folosita de pedofil ca o amanta cu experienta

Un om de afaceri in varsta de 50 de ani este judecat pentru act sexual cu un minor pentru ca a sedus o adolescenta, cu care a avut o relatie timp de un an. Complice al barbatului a fost mama fetei, trimisa si ea in judecata. Ancheta a scos la iveala ca barbatul a incercat sa cucereasca si alte fete minore, inclusiv facandu-le cunostinta cu invitatul sau, Smiley.

Tanar retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani

Un baiat de 19 ani a fost retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani cu poze compromitatoare. Fata ii trimisese fotografii cu ea in ipotaze intime, apoi tanarul a inceput sa o santajeze contra.

Tanar retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani

Un baiat de 19 ani a fost retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani cu poze compromitatoare. Fata ii trimisese fotografii cu ea in ipotaze intime, apoi tanarul a inceput sa o santajeze contra.

Rasturnare de situatie in cazul copiilor violenti. Detalii uimitoare despre fata de 14 ani care a fost retinuta

Cazul de violenta extrema intre copiii de la Targu Jiu scoate la iveala detalii socante. Una dintre agresoare, singura care are 14 ani impliniti, a petrecut noaptea intr-o celula. Iar astazi ar putea primi mandat de arestare pentru 30 de zile.

Adolescenti retinuti pentru agresarea unui baiat de 14 ani. Victima, pedepsita pentru ca ar fi jignit o fataVIDEO

Cei trei agresori ai baiatului de 14 ani au fost retinuti, ieri, de politistii gorjeni pentru 24 de ore. Doi dintre ei sunt minori, printre care si o adolescenta, iar cel de-al treilea bataus are varsta de 18 ani, desi in momentul comiterii faptei nu implinise varsta majoratului.

Tatal fetei de 14 ani care a ajuns in arest dupa ce a agresat mai multe minore: Ma duc eu in locul ei VIDEO

Tatal fetei de 14 ani, din municipiul Targu Jiu, care a fost retinuta pentru 24 de ore pentru ca a batut alte minore, considera ca politistii au facut o greseala, deoarece fiica lui este inca un copil si va fi afectata pe viitor. Acesta spune ca a discutat cu diriginta pentru a fi mutata la o alta scoala.

Tatal batausei de 14 ani, retinuta dupa ce a agresat mai multe minore, rupe tacerea. Ce se intampla la ei acasa

In asentimentul specialistilor Bullying-ul reprezinta o forma de violenta care implica un comportament mai agresiv. Vorbim aici de intimidare, hartuire, umilinta, agresiune fizica, efectuata cu intentie si in mod repetat. Bullying-ul in societatea romaneasca in ultimii ani, Bullying-ul a devenit un fenomen in scolile romanesti, si in afara lor, si afecteaza mii de elevi. Adolescentii, .

Fata de 14 ani, cumparata de un afacerist de 50 de ani. Copila a fost folosita de pedofil ca o amanta cu experienta

Un om de afaceri in varsta de 50 de ani este judecat pentru act sexual cu un minor pentru ca a sedus o adolescenta, cu care a avut o relatie timp de un an. Complice al barbatului a fost chiar mama fetei. Pe.

Kevin Spacey, dat in judecata pentru ca ar fi agresat sexual, in anii 80, doi baieti de 14 ani

Doi barbati l-au dat in judecata pe Kevin Spacey sustinand ca au fost agresati sexual de actor pe cand aveau varsta de 14 ani, in anii 1980, informeaza Variety.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1995 seconds )