Libnet.ro
UNICEF

19:30

O fata de 16 ani a avortat in parcarea Spitalului Judetean Suceava

Adevărul Adevărul,
O fata de 16 ani a avortat in parcarea Spitalului Judetean Suceava

O minora de 16 ani a avortat, joi dimineata, intr-o parcare a Spitalului Judetean Suceava. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. continuă pe Adevărul

Elena, fiica Loredanei, a implinit 16 ani! Iata ce mesaje frumoase i-a transmis mama ei!

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, a implinit 16 ani. Tanara a fost felicitata public de mama ei prin doua mesaje postate pe Facebook ce aminteste de piesa ei din anii 80, O inima de 16 ani.

16 ani de inchisoare pentru afaceristul care vindea carne alterata vasluienilor

Controversatul afacerist vasluian Cezar Lazurca care a fost prins in timp ce incerca sa plaseze pe piata o tona de carne alterata a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Iasi la 16 ani de inchisoare. Carnea de pui alterata era spalata cu apa rece si otet. Pe langa cei condamnati se afla si un fost director de banca, dar si un tehnician veterinar care il avertiza pe Lazurca atunci cand urmau controale sanitar veterinare.

Povestea unui tanar manager care a avut prima afacere la 16 ani, din culegeri de fizica, si care acum face sute de mii de euro din training

Mihai Arghire 29 ani) a avut primul business in clasa a X-a. Atunci, Mihai concepea, alaturi de alti trei colegi si doi profesori, o culegere de fizica pentru gimnaziu pe care a multiplicat-o si distribuit-o direct in scolile din Bacau, orasul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )