Libnet.ro
UNICEF

12:30

FATA DE ACEIASI PERIOADA A ANULUI TRECUT: CEMACON - profit net in crestere cu 114% in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FATA DE ACEIASI PERIOADA A ANULUI TRECUT: CEMACON - profit net in crestere cu 114% in primul trimestru

Primul trimestru a adus pentru CEMACON o crestere a profitului net la 13,22 milioane de lei, cu 114% mai mult comparativ cu perioada similara a anului 2018, inregistrand un profit operational de 17,38 milioane de lei, arata un comunicat transmis de Bursa de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2019 Transelectrica - profit net in scadere cu 44%

Transelectrica TEL), operatorul sistemului national de transport al energiei electricea a inregistrat in primul trimestru din acest an un profit net de 38 de milioane lei, cu 44% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor transmise astazi Bursei de Valori Bucuresti.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2018 Raiffeisen Bank - profit net in scadere cu 16%, la 178 milioane lei

Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut cu 16%, pana la 178 milioane de lei, in trimestrul intai al acestui an fata de perioada similara din 2018. Conform unui comunicat al bancii, in perioada analizata institutia de credit a avut venituri operationale de 615 milioane de lei, cu 11% mai mari decat in primele trei luni ale anului trecut.

Nuclearelectrica, profit net mai mare cu aproape 24% in primul trimestru

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN), care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a raportat, in primul trimestru, un profit net de 219,28 milioane lei, in crestere cu 23,9% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor transmise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PRIMUL TRIMESTRU Oil Terminal Constanta a raportat un profit net de 536.000 lei

Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a raportat in primul trimestru un profit net de 536. 000 lei, de la numai 17. 000 lei in perioada similara a anului trecut, la afaceri de 36,565 milioane lei 7,68 milioane euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI SIF Oltenia - profit de 7,5 milioane lei

SIF Oltenia SIF5) a raportat un profit net de 7,51 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, de circa 2,5 ori mai mari decat cele obtinute in primul trimestru al anului trecut, cand emitentul a obtinut un rezultat net de 2,95 milioane lei, se arata in raportul societatii de investitii financiare din Craiova, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB a incheiat primul trimestru cu un profit net de 2,72 milioane lei

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net consolidat de 2,72 milioane lei, in scadere cu 1,31 milioane lei 32%) comparativ cu perioada similara din 2018, acesta fiind obtinut in proportie de 83% din segmentul de tranzactionare al grupului, conform unui comunicat publicat pe site-ul BVB.

Raiffeisen Bank a inregistrat o scadere de 16% a profitului net in primul trimestru, la 178 milioane lei

Subsidiara din Romania a bancii austriece Raiffeisen Bank a anuntat, miercuri, ca a inregistrat o scadere de 16% a profitului net in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 178 milioane lei 37,4 milioane euro), in pofida cresterii veniturilor operationale.

PRIMUL TRIMESTRU 2019 Raiffeisen Bank a inregistrat o scadere de 16% a profitului net

Subsidiara din Romania a bancii austriece Raiffeisen Bank a anuntat, miercuri, ca a inregistrat o scadere de 16% a profitului net in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 178 milioane lei 37,4 milioane euro), in pofida cresterii veniturilor operationale.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Assicurazioni Generali SpA, profit net de 744 milioane euro

Assicurazioni Generali SpA, a treia companie de asigurari din Europa, a raportat un profit trimestrial peste estimari, in urma vanzarilor de active, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )