Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fata care isi doreste sa primeasca de ziua ei lemne pentru a se putea incalzi

Adevărul Adevărul,
Fata care isi doreste sa primeasca de ziua ei lemne pentru a se putea incalzi

Gabriela, o fata care peste cateva zile va implini varsta de 11 ani, isi doreste sa primeasca de ziua ei un cadou inedit. continuă pe Adevărul

Vedeta care isi acopera gatul non-stop: Am facut vreo 20 de cancere de piele!

Cine este vedeta care isi acopera gatul non-stop. A facut cancer de piele de 20 de ori, dar nu s-a lasat doborata de obstacolele pe care viata i le-a pus in cale. Este una dintre cele mai cunoscute actrite din toate timpurile, dar este nevoita sa se afiseze in public, in permanenta, cu gatul acoperit.

Orasul care isi vinde casele cu 1 euro. Primarul este disperat, ce fenomen se intampla aici

Biccari, un oras din Puglia, regiune sud-estica a Italiei, vinde case darapanate la pretul de 1 euro. Aceasta practica este comuna in peninsula. Case la 1 euro bucata intr-o comuna din Italia Primarul Gianfilippo Mignogna incearca astfel sa-si salveze orasul, dupa ce mii de oameni au plecat spre asezari mai mari din Italia sau in .

VIDEO Coada de sute de oameni in fata unui fast-food din centrul Capitalei, pentru burgeri gratis Anuntul Politiei - UPDATE

Sute de oameni au stat la coada, luni, la deschiderea unui local fast-food din centrul Capitalei, pentru a prinde promotiile anuntate. Politia Capitalei a anuntat ca administratorul restaurantului a fost dus la politie, unde a fost amendat cu 10. 000 de lei, pentru incalcarea regulilor impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

Actori romani care s-au calugarit si motivele pentru care au ales astfel

In trecut, erau cei mai cunoscuti actori romani ce bucurau lumea pe scenele de teatru. in prezent, s-au retras pentru a-l servi pe Dumnezeu. Au renuntat la carierele lor pentru a fi cat mai aproape de El. Fiecare dintre aceste vedete a luat aceasta decizie din motive personale. Actori romani care s-au calugarit Mihai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )