Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fata lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur pentru politicieni: Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea!

Antena3 Antena3,
Fata lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur pentru politicieni: Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea!

Lidia, fata cea maire a lui Corneliu Vadim Tudor, a publicat o scrisoare deschisa prin care critica actuala clasa politica. Recent, familia l-a comemorat pe Tribun, de la moartea caruia s-au implinit cinci ani. Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea, numele voastre vor fi ingropate in lada de gunoi a istoriei, in timp ce numele tatalui meu va ramane de-a pururi in inima si in constiinta acestui neam, spune Lidia. continuă pe Antena3

PSD, mesaj ironic pentru Klaus Iohannis: Mult succes in lupta cu USR

Social-democratii sustin ca seful PNL, Klaus Iohannis, a iesit la televizor ca sa justifice esecul major al partidului sau la locale: Mult succes, domnule Iohannis, in lupta cu USR! PSD va merge pe drumul sau, au transmis reprezentantii PSD, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )