Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fata mai putin cunoscuta a lui Mircea cel Batran. Voievodul a umplut tara de bastarzi si era vasalul regelui Ungariei

Adevărul Adevărul,
Fata mai putin cunoscuta a lui Mircea cel Batran. Voievodul a umplut tara de bastarzi si era vasalul regelui Ungariei

Mircea cel Batran, renumitul voievod al Tarii Romanesti, un simbol al istoriei romanilor, avea o fata mai putin cunoscuta. invingatorul de la Rovine avea, spun cronicarii, o reputatie de fustangiu, era descendent al familiei imperiale bizantine si era banuit ca si-a omorat fratele pentru a ajunge la tron. continuă pe Adevărul

O ploaie torentiala a facut prapad la Constanta. in mai putin de o ora, strazile si bulevardele au fost acoperite cu apa

A fost cod portocaliu si a plouat torential la Constanta. in mai putin de o ora, strazile si bulevardele au fost acoperite cu apa, in unele zone aceasta ajungand chiar si pana la.

Apeluri de proiecte de 5 milioane euro pentru Bucuresti-Ilfov si 7 regiuni mai putin dezvoltate

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a deschis ieri apelurile de proiecte pentru Sprijin pregatitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locala SDL) - orase/municipii cu populatie de peste 20. 000 locuitori, pentru 7 Regiuni de Dezvoltare regiuni mai putin dezvoltate) si Regiunea Bucuresti-Ilfov.

Geoana: Sunt mai putin pesimist in privinta crizei din UE

Europenii trebuie sa afle ceea ce ii uneste, in contextul in care unii lideri vorbesc despre o criza existentiala a UE, conform presedintelui Institutului Aspen Romania, Mircea Geoana.

Romanii au castigat mai putin in august, dar salariile au crescut la nivelul intregului an

Castigul salarial mediu net la nivel national, care include atat salariile, cat si bonusurile sau tichetele de orice tip pe care le primesc angajatii, a scazut usor in august fata de nivelul din luna precedenta, cu 2 lei pana la 2. 076 lei 466 euro),.

in mai putin de un an, increderea romanilor in plata online a crescut considerabil

In noua luni din 2016, utilizatori de servicii pentru plata electronica au derulat cu 15% mai multe plati decat in 2015. Nu inseamna ca procentul este incredibil de mare, dar este o crestere utila pe termen lung.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )