Libnet.ro
UNICEF

01:05

FATA DE PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI TRECUT Profit in crestere cu 32% pentru Aerostar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FATA DE PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI TRECUT Profit in crestere cu 32% pentru Aerostar

Aerostar Bacau ARS) a raportat un profit net de 21,68 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, in crestere cu 32,02% fata de cel realizat in aceeasi perioada din 2019, in conditiile in care veniturile din exploatare s-au ridicat la 112,57 milioane de lei, cu 13,94% peste cele din primul trimestru al anului anterior, reiese din raportul publicat, astazi la Bursa de Valori Bucuresti BVB), de emitentul ce activeaza in industria aeronautica. continuă pe Ziarul Bursa

De ce lipseste Euthyrox din farmacii, in viziunea Agentiei Medicamentului: Consumul a crescut cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Consumul de Euthyrox, medicament prescris pacientilor cu afectiuni tiroidiene, care lipseste din farmacii de la inceputul acestui an, a crescut cu pana la 50% in perioada ianuarie - februarie 2020, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Este una dintre putinele explicatii oferite de Agentia Nationala a Medicamentului pentru lipsa acestui tratament. INTERVIU Situatia absurda in care sunt pusi pacientii care au nevoie de Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania: Tie, birocrat, nu iti merge creierul ca pentru 9 lei nu se duce nimeni sa se plimbe intre doi doctori.

PENTRU PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Nuclearelectrica - profit in scadere cu 1,9%

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN), operatorul centralei de la Cernavoda, a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de 215,05 milioane de lei, in scadere cu 1,9% fata de cel raportat pentru primul trimestru al anului anterior, se arata in raportul companiei publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Pandemia a dus la contractia productiei industriale cu 6% in primul trimestru

Pandemia de coronavirus a dus la scaderea productiei din industrie cu 3,4% serii brute) si respectiv 12,4% serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate), arata datele transmise miercuri de Institutul National de Statistica. Daca comparam scaderea din martie 2020 cu cea din martie 2019, scaderea este de 12,7% serie bruta) si de 14,5% serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate). Una peste alta, pe intreg primul trimestru, contractia productiei a fost de circa 6% fata de primele 3 luni din anul trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )