Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fatada media la un centru comercial din Bucuresti duce o firma austriaca la insolventa

Hotnews Hotnews,
 Fatada media la un centru comercial din Bucuresti duce o firma austriaca la insolventa

Firma austriaca de instalatii electrice Schutz Technik este insolventa. Motivul intrarii in insolventa este datorat costului ridicat al garantiilor si despagubirilor intervenite in cadrul unui mare contract pe care firma austriaca il facuse in Romania, relateaza Wirtschaftsblatt. at. Este vorba de fatada media pe care austriecii s-au angajat s-o realizeze la un mare centru comercial din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, realizat de Restrograf. ro . Clasamentul a.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, realizat de Restrograf. ro , site detinut de George.

Turcoman, DTZ: inchirierile spatiilor de birouri din Bucuresti vor ramane la nivelul de anul trecut

Activitatea totala de inchiriere a spatiilor de birouri din Bucuresti va ramane, in primul trimestru al acestui an, la acelasi nivel din perioada similara din 2014, ne-a declarat, ieri, Eduard Turcoman, Associate Director Office and Industrial al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Investitiile in locuintele noi din Bucuresti vor stagna, in acest an

Investitiile in dezvoltarea locuintelor noi din Bucuresti vor inregistra o stagnare, in acest an, ne-a declarat Silviu Grigorescu, managerul Hanner RD, responsabil pentru activitatile dezvoltatorului lituanian din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )