Libnet.ro
UNICEF

20:30

Faze tari: Cea mai batrana mama din Romania arata traznet in tinerete! Vezi cum arata Adriana Iliescu in trecut; Teste de sarcina pozitive, de vanzare online. Metoda ciudata prin care femeile ii pacalesc sau se razbuna pe barbati; S-a demonstrat stiintif

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cea mai batrana mama din Romania arata traznet in tinerete! Vezi cum arata Adriana Iliescu in trecut; Teste de sarcina pozitive, de vanzare online. Metoda ciudata prin care femeile ii pacalesc sau se razbuna pe barbati; S-a demonstrat stiintif

Vitrina care atrage toate privirile. Ce a expus un brand de imbracaminte, in asteptarea Sfantului Valentin. Retailerul american American Apparel a reusit sa starneasca un alt scandal. De data aceasta, manechinele dintr-o vitrina a magazinului erau decorate cu. par pubian. Pare imposibil, dar s-a intamplat! Ce i-a cazut in cap unei femei, in timp ce isi plimba cainele!Medicilor nu le-a venit sa creada. O femeie din Rio de Janeiro a trecut prin clipe cumplite de agonie, dupa ce a fost victima unui accident bizar. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftina benzina din Europa / Afla ce spun romanii

Romania are cea mai ieftina benzina din Europa. Cel putin asta sustine premierul Victor Ponta pe pagina sa oficiala de Facebook. Romanii au insa o alta parere. Sute de oameni au criticat postarea.

Un oligarh chinez vrea sa construiasca cea mai inalta cladire din lume in doar 6 luni

Un multi-milionar chinez, Zhang Yue, a declarat ca va construi cea mai inalta cladire din lume in decurs de doar sase luni, in ciuda avertismentului formulat de autoritati, privind normele de.

Londra a fost cea mai vizitata metropola din lume in 2013, detronand Parisul

Parisul a fost detronat din pozitia de cea mai vizitata metropola din lume in 2013, Londra depasind anul precedent pragul de 16 milioane de turisti. Potrivit unor statistici citate de Le Figaro, cei mai multi.

Data de 20 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2014

Cea de-a treia zi de luni a anului, care, in 2014, cade pe 20 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, sustine un psiholog britanic. Teoria despre Blue Monday a aparut in 2005, cand psihologul.

Egiptul nu a mai cumparat grau din Romania

Autoritatea egipteana pentru Aprovizionare GASC) a cumparat 295 mii tone de grau la ultima licitatie, dar tara noastra nu a mai fost vizata.

Business Report: Ambasadorul Belgiei: Investitorii straini au o incredere limitata in piata de capital din Romania; Cea mai mare banca din Germania, printre finantatorii autostrazii Comarnic-Brasov; Cum se poate cumpara pamant in UE

Succesul Finantelor pe pietele internationale: Statul s-a imprumutat mai scump decat un american de rand. Ministerul. Efectele incalzirii globale in Romania: iarna prea calda ne topeste economia. Mii de hectare de culturi agricole compromise, pasari calatoare.

VIDEO Cea mai portabila drona din lume

Un proiect lansat pe Kickstarter promite cea mai compacta drona de filmari din lume. Creatorii sai au dorit 35. 000 de dolari, dar a strans 234. 000 de dolari si mai sunt inca 51 de zile de finantare. Dronele par cele mai populare proiecte.

Cele mai scumpe autostrazi din Romania: Comarnic-Brasov devine cea mai costisitoare sosea de pana acum

Cu o retea de aproximativ 630 de kilometri de autostrazi, Romania se afla printre statele Uniunii Europene cu cele mai mari tarife practicate raportat la numarul de kilometri ai soselei, reusind ca valoarea contractelor sa fie si de 10 ori mai mare.

Dacia a avut anul trecut in UE cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de.

VIDEO TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania si Estonia au inregistrat in decembrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,2% pe ultimele 12 luni, cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat joi Oficiul European de Statistica Eurostat. Indicatorul se refera la rata medie a inflatiei pe ultimele 12 luni, pana in decembrie 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )