Libnet.ro
UNICEF

18:00

Faze Tari: China va construi cea mai inalta cladire din lume, in mijlocul unui camp; Are una dintre cele mai bune slujbe din lume: este platit sa guste bere; Gruparea feminina Femen a atacat si papusa Barbie: Viata in plastic nu e fantastica

Hotnews Hotnews,
Faze Tari: China va construi cea mai inalta cladire din lume, in mijlocul unui camp; Are una dintre cele mai bune slujbe din lume: este platit sa guste bere; Gruparea feminina Femen a atacat si papusa Barbie: Viata in plastic nu e fantastica

Ce a patit o angajata McDonald's. Nu i-a venit sa creada cand s-a uitat pe geam. O angajata McDonald's a avut supriza vietii ei cand se aflat la munca: masina ei furata a intrat in drive-thru-ul restaurantului, iar presupusul hot. Norocosi ca sunt in viata: Cele mai ciudate accidente surprinse cu raze X. Saptamana aceasta,radiografia femeii careia i-a ramas un harpon blocat in gat a facut furori pe internet, dar ea nu este singura. continuă pe Hotnews

Hainele si jucariile, principalele produse nealimentare care prezinta riscuri in UE. China- tara cea mai criticata (raport)

In 2012, articolele de imbracaminte, produsele textile si articolele de moda 34%), urmate de jucarii 19%) au fost principalele categorii de produse pentru care a fost nevoie sa se ia masuri corective, China fiind in continuare tara de origine a celor mai multe produse care prezinta riscuri, potrivit unui raport al Comisiei Europene difuzat joi. Riscul de ranire si cel de strangulare sunt deseori identificate in articole vestimentare pentru copii cu cordoane si snururi, de exemplu la costumele de inot, se arata in raport.

FOTO Cea mai luxoasa statie de metrou va fi construita in capitala Arabiei Saudite

Capitala Arabiei Saudite, Riad, are parte de o imbunatatire a sistemului de transport public. La ordinul regelui Abdullah bin Abdul-Aziz, in cel mai mare oras al tarii se va construi cea mai luxoasa statie de metrou din lume. Constructia seamana izbitor cu o nava de croaziera si denota un stil opulent.

VIDEO Impactul unui meteorit cu Luna a provocat cea mai luminoasa explozie de pana acum

Suprafata Lunii s-a ales cu o noua gaura, in urma impactului cu un meteorit, care a avut ca efect cea mai mare explozie pe care oamenii de stiinta au vazut-o pana in prezent, informeaza Huffington Post.

CNN: Dacia, cea mai de succes poveste romaneasca

Cea mai de succes poveste romaneasca, asa este descris brandul auto romanesc Dacia intr-un reportaj realizat recent de jurnalistii de la CNN in Romania. Filmat in portul Constanta, reportajul mentioneaza.

Traian Basescu: Lipsa unei strategii pe termen lung - cea mai mare problema a agriculturii

Cea mai importanta problema cu care se confrunta agricultura este lipsa unei strategii pe termen lung, motiv pentru care, in continuare, tara noastra nu reuseste sa valorifice la cote maxime potentialul agricol, potrivit afirmatiilor venite atat din partea presedintelui, Traian Basescu, cat si din partea membrilor asociatiilor agricole.

Victor Ponta: Cazul Stanescu este cea mai mare criza a USL, daca nu se face nimic, nu mai putem merge impreuna

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca scandalul provocat de senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu reprezinta cea mai mare criza din USL si ca, daca liberalii nu vor lua masuri, drumurile se vor desparti.

Ponta: Este cea mai mare criza prin care trece USL. Astept o decizie pana luni, altfel nu mai putem merge impreuna

Actuala criza din USL - iscata de declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu in cazul Barsan - este cea mai mare de la formare si pana acum, a apreciat, joi, copresedintele USL, Victor Ponta. Liderul PSD,.

AVERTISMENTUL lui Ponta: Cazul Stanescu - cea mai mare CRIZA a USL. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu sustine declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu, dar ca nu s-a pus problema excluderii acestuia din partid. Antonescu a negat ca aceasta ar fi cea mai grava criza din USL si a spus ca va continua discutiile cu partenerii de coalitie. ----- Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca nu este multumit de solutia PNL in cazul lui Rosca Stanescu si arata ca acesta a continuat criticile la adresa PSD, generand astfel cea mai mare criza a .

Admiral Markets: Pentru investitorii din intreaga lume, ziua de marti a fost cea mai profitabila

De la inceputul acestui an, pentru investitorii din intreaga lume, ziua de marti a fost cea mai profitabila, bursele de actiuni din SUA, Europa si Japonia au cresand in fiecare din cele 18 zile de marti ale anului, se arata intr-un comunicat de presa emis de compania de brokeraj Admiral Markets.

Zona euro se scufunda in cea mai lunga perioada de recesiune inregistrata vreodata

Economia din zona euro s-a contractat la inceputul acestui an pentru cel de-al saselea trimestru consecutiv, potrivit rezultatelor financiare publicate miercuri. Datele confirma cea mai lunga perioada de recesiune a zonei euro, de la primele inregistrari oficiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )