Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faze tari: Fenomen uimitor gasit la cea mai mare planeta din Sistemul Solar. Aurorele lui Jupiter au o particularitate surprinzatoare; Jaf n 30 de secunde la un magazin Apple; Orasul n care o veverita de 12 metri a strnit furia cetatenilor

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Fenomen uimitor gasit la cea mai mare planeta din Sistemul Solar. Aurorele lui Jupiter au o particularitate surprinzatoare; Jaf n 30 de secunde la un magazin Apple; Orasul n care o veverita de 12 metri a strnit furia cetatenilor

De ce e o idee cat se poate de proasta sa indrepti lasere catre avioane. in Anglia, o lege noua interzice oamenilor sa indrepte lasere catre vehiculele aflate in miscare, precum masini, trenuri, vapoare si avioane. Pretul imens pe care urmasii nostri vor trebui sa-l plateasca din cauza inundatiilor rezultate in urma cresterii nivelului marilor. Cercetatorii au avertizat ca neimplinirea obiectivului pus de Natiunile Unit. continuă pe Hotnews

Samsung a inaugurat cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume

Unitatea de productie se afla in India Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. a inaugurat, ieri, in India, cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume, o victorie importanta pentru programul demarat de premierul indian Narendra Modi pentru atragerea de investitori, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

Samsung a inaugurat n India cea mai mare fabrica de smartphone-uri din lume

Samsung a anuntat inaugurarea in India a unei fabrici care va fi, sustine compania, cea mai mare din lume la capitolul smartphone-uri. Samsung are de 22 de ani un sit de productie la Noida, in statul Uttar Pradesh, iar extinderea anuntata acum va duce productia anuala de la 68 milioane de smartphone-uri, la 120 milioane in 2020.

Cea mai mare criminala din istorie e o romanca. Ce greseala a putut sa faca de a fost prinsa - tot o femeie a dat-o de gol

Cel mai cunoscut criminal in serie roman a fost, fara doar si poate, Ion Ramaru. El a terorizat Bucurestiul timp de un an de zile, intre 1970 si 1971. in schimb,cel mai prolific criminal in serie al.

Sectorul pharma si cel auto sunt cele n care n Romnia ncasarea facturilor se face cu cea mai mare ntrziere (studiu)

Vestea buna despre cresterea globala vine cu o deteriorare semnificativa a termenelor de plata, potrivit studiului realizat de Euler Hermes Economic Research. Durata de incasare a creantelor DSO = days sales outstanding) a crescut cu doua zile in 2017, la 66 de zile in medie pe plan mondial, cel mai inalt nivel din 2007. in ultimii 5 ani, perioada de restituire a creantelor a fost constanta la 64 de zile. in Romania, incasarea creantelor se face cel mai greu in sectorul pharma si in cel auto, arata datele Euler Hermes.

Business report:Statul, cel mai generos angajator. Salariile s-au dublat n ultimii cinci ani; Afacerea cu care 2 olandezi au dat lovitura n Romnia. 70.000 de euro profit ntr-un an; Bucurestiul, capitala europeana cu a doua cea mai mare scumpire a energie

Puterea de cumparare a scazut pentru a doua luna consecutiv: situatia pe sectoare de activitate. Castigul salarial mediu brut. MApN pluseaza: Solda de trei ori mai mare pentru rezervistii voluntari. Cati bani primesc militarii chiar daca stau acasa. Cei care vor ocupa cele 3. 400 de posturi, dintre care aproximativ 380.

Extindere a alimentarii cu apa si canalizare in opt comune galatene. Cea mai mare a investitiei va fi suportata din fonduri europene

In cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apa si apa uzata in Judetul Galati, in perioada 2014 2020, s-a semnat al doilea contract de lucrari, ce vizeaza alimentarea cu apa si canalizare in Aglomerarile Pechea comunele Cuza Voda, Pechea, Slobozia Conachi) si Liesti comunele Barcea, Draganesti, Ivesti, Liesti, Umbraresti).

Cum isi atrage cea mai mare universitate tehnica din Regiunea de Nord-Est studentii

Admiterea la cele 11 facultati de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi a inceput din aceasta saptamana. Sunt disponibile peste 3. 000 de locuri.

Cum a fost modernizat cel mai mare si mai vechi refugiu montan din tara. Materialele, carate kilometri intregi pe jos

Refugiul Iezer, cel mai mare si mai vechi refugiu montan din tara, a fost modernizat timp de doua weekenduri de catre un ONG din Bucuresti si de catre formatia Salvamont Campulung Muscel. Refugiul, care a fost construit in 1939, se afla la cea mai mare altitudine din Romania 2. 165 metri si poate gazdui 30 de persoane.

Faze tari:Cum ar fi aratat Rusia comunista daca ar fi cucerit spatiul; Cum arata dupa 6 ani un cheeseburger si o portie de cartofi prajiti de la fast-food; Un barbat din Iasi a ajuns n coma la spital dupa ce s-a necat cu mncare la o nunta

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil. Aceasta masinuta bizara, dar interesanta si-a facut aparitie prin anii. Un barbat din Australia a avut surpriza vietii lui cand a gasit o mina de aur in curtea casei sale. Proprietatea, care se afla la aproximativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )