Libnet.ro
UNICEF

06:30

Faze tari:Motivul neasteptat pentru care un barbat a returnat un set de pahare la IKEA. Ce scria pe ele;Si-a luat masina de lux cu o tona de monede;A fost descoperit un cyborg din Epoca Bronzului? Arheologii au descoperit o mna din bronz ce ar fi fost ut

Hotnews Hotnews,
 Faze tari:Motivul neasteptat pentru care un barbat a returnat un set de pahare la IKEA. Ce scria pe ele;Si-a luat masina de lux cu o tona de monede;A fost descoperit un cyborg din Epoca Bronzului? Arheologii au descoperit o mna din bronz ce ar fi fost ut

Sarutul Mortii: povestea din spatele unei imagini care si azi socheaza. Sarutul fratern dintre Erich Honecker, presedintele Germaniei de Est si Leonid Brezhnev, liderul URSS, a fost unul dintre momentele care au socat lumea in timpul Razboiului Rece. Pe 6 octombrie 1979. Lenovo a creat un smartphone cu ecran pliabil functional. Asteptate pentru debutul oficial in viitorul apropiat, telefoanele mobile cu carcasa flexibila si ecran pliabil sunt de ceva timp prezente in laboratoarele de testare ale marilor producatori smartphone. continuă pe Hotnews

Motivul stiintific pentru care simptomele unei raceli te afecteaza mai tare decat pe cei din jur

O raceala sau gripa poate pune la pamant pe oricineinsa se pare ca unele persoane sufera mai rau decat altele. Conform cercetatoriilor de la Universitatea din Virginia, exista e explicatie.

Faze tari: Cum va fi vremea n Romnia n urmatorii ani. Climatolog: Structura anotimpurilor se va schimba; Hackerul care promite ca-l da afara de pe Facebook pe Mark Zuckerberg; Acceleratorul de la Geneva a confirmat existenta a doua noi particule.

Un medic moldovean le vindea pacientilor retete false pentru droguri. Politia din Republica Moldova a retinut un medic neurolog din Chisinau care vindea retete false pentru clonazepam. Un criminal rus a incercat sa evadeze. Tunelul care trebuia sa-l duca in tara vecina. Un rus condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crima a fost prins cand incerca sa evadeze din penitenciar.

Dica: Avem zece goluri primite n acest campionat, sase din faze fixe. Este mult pentru o echipa care vrea titlul

Tehnicianul Nicolae Dica a declarat, duminica seara, dupa victoria din meciul cu Hermannstadt, scor 3-1, ca FCSB trebuie sa mai lucreze la defensiva la fazele fixe, el subliniind ca echipa a primit in acest sezon sase goluri din astfel de faze.

Motivul pentru care nu trebuie sa folosesti dezinfectant pentru maini.Cat de nociv este pentru sanatate

Dezinfectantul de maini contine numeroase toxine periculoase pentru sanatate si nu este foarte eficient cand vine vorba de distrugerea germenilor. Medicii sustin casapunul simplu, in combinatie cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )