Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faze tari: Primul peste cu sange cald din lume, descoperit de cercetatorii americani; Un turist compulsiv. Povestea epica a unui francez care sufera de mania calatoritului; Mananca zilnic un kilogram de nisip

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Primul peste cu sange cald din lume, descoperit de cercetatorii americani; Un turist compulsiv. Povestea epica a unui francez care sufera de mania calatoritului; Mananca zilnic un kilogram de nisip

Si-a facut un tatuaj de care este foarte mandru, crezand ca inseamna putere. Care este insa adevarata semnificatie. Un fost militar a aflat pe pielea lui ce inseamna sa nu te informezi bine inainte sa-ti tatuezi cuvinte in alte limbi. Barbatul a. Bacsisul urias lasat mostenire de un milionar din New York celor doua chelnerite preferate. Ce avere avea Robert Ellsworth. Doua chelnerite de la un restaurant din New York s-au trezit mostenitoarele unei mici averi, dupa ce-au aflat ca. continuă pe Hotnews

Primul peste cu sange cald din lume, descoperit de cercetatorii americani

Primul peste cu sange cald din lume a fost descoperit recent de oceanologii americani in largul coastelor californiene, informeaza francetvinfo. fr, preluat de MEDIAFAX. Este vorba de prima specie de pesti care prezin.

Primul peste cu sange cald descoperit vreodata

Primul peste cu sange cald din lume a fost descoperit recent de oceanologii americani in largul coastelor californiene, informeaza francetvinfo. fr.

Cel mai cool bar din lume! Pluteste in mijlocul oceanului! FOTO VIDEO

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti petreci vacanta pe o insula exotica si sa poti savura un cocktail delicios la cel mai cool bar din lume, amplasat in mijlocul oceanului, la o distanta considerabila de tarm! .

Pentru banci sunt disponibili toti banii din lume, dar nu si pentru saraci

Maradiaga: Capitalismul trebuie sa devina mai uman Politicile de austeritate, asociate cu criza datoriilor ii apasa in mod nedrept pe saraci, a declarat recent, intr-un interviu pentru Bloomberg, cardinalul Oscar Andres Rodriguez Maradiaga, cel mai apropiat consilier al Papei Francisc. Este necesar ca o parte din pret sa fie suportat de companiile bogate. Pentru bancile care trebuie salvate sunt disponibili toti banii din lume, dar nu sunt bani pentru saraci, a mai spus cardinalul, care a ajutat in anii '90 la negocierea reducerii datoriilor statului Honduras, in calitate de purtator de cuvant al Vaticanului in domeniul datoriilor statelor in curs de dezvoltare la Fondul Monetar International si Banca Mondiala.

Vodafone lanseaza o solutie de a trimite bani acasa, de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil

Vodafone Romania lanseaza o solutie noua pentru utilizatorii M-Pesa care pot primi acum bani de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil, in contul lor M-Pesa. Noua functionalitate se adreseaza oricarei persoane care detine un card bancar si doreste.

Faze Tari: S-a deschis un restaurant cu tematica Hello Kitty; Barbatul din Taiwan care si-a dat intalnire cu o femeie si o asteapta in acelasi loc, de 40 de ani; Isi risca viata pentru o obsesie! Vrea sa aiba cea mai mica talie din lume

Cum se da examenul final la Universitatea din California. Studentii sunt obligati sa se dezbrace, daca vor sa promoveze. Examenul final este cel mai. Se marita cu cel care a salvat-o de la moarte. O noapte cumplita in care o tanara din Florida credea ca isi va da duhul, dupa ce a fost injunghiata de 32 de ori cu.

Faze Tari: Un mall din Capitala a inventat taxa de deranj! Cu ce s-au trezit la usa locuitorii din proximitatea unui centru comercial!; Ce avea un politist de frontiera in portbagaj. Asta l-a costat...; Ce a ascuns un batranel sub patul sau de la azil. A

Un barbat a aflat de pe Google ca sufera de cancer in stadiu terminal, dupa ce medicii i-au spus ca are doar o infectie Un barbat de 28 de ani, tatal a doua fetite, a aflat de pe Google ca. Scandalurile in scoli nu se mai opresc - Profa de franceza i-a frant inima Aproape ca nu trece zi fara ca in scolile din Romania sa nu fie inregistrate incidente violente sau.

Faze Tari: Vor sa planteze un miliard de copaci cu ajutorul dronelor; Un australian sustine ca a fotografiat un OZN. Pana acum, el ar fi vazut aproximativ 500; Un actor din Piratii din Caraibe a lasat Hollywoodul ca sa vaneze jihadisti!

Un american a platit 100 de dolari pentru un dulap. E uluitor ce comoara a descoperit apoi in sertarul secret al comodei. Pestisorul auriu a ajuns la cutit. Monty, un simpatic pestisor auriu, a fost operat de urgenta zilele trecute, din cauza unei tumori care i se dezvoltase.

Premierul luxemburghez, Xavier Bettel, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex

Premierul luxemburghez, Xavier Bettel, devine, vineri, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana si al doilea din lume care se va casatori cu o persoana de acelasi sex, informeaza Reuters. in luna.

[P] Limbile moderne plaseaza Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi in primele 250 de universitati din lume

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi este clasata in primele 250 de universitati din lume pentru studiile de Limbi moderne. Astfel, conform QS Rankings, unul dintre cele mai reputate clasamente internationale, studiile in limbi straine la Universitatea Alexandru Ioan Cuza ocupa in anul 2015 un loc in intervalul 200 - 250 la nivel mondial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )