Libnet.ro
UNICEF

10:46

FBI anunta ca praful trimis hotelurilor din apropierea stadionului unde se va tine Super Bowl era inofensiv

B1 B1,
FBI anunta ca praful trimis hotelurilor din apropierea stadionului unde se va tine Super Bowl era inofensiv

Substanta din plicurile trimise la hotelurile din apropierea stadionului unde se va juca Super Bowl era inofensiva, a anuntat, sambata, FBI. Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci. continuă pe B1

Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde va fi Super Bowl. ...

Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, precum si la biroul lui Rodolf Giuliani, informeaza Fox News, citat de Mediafax. Autoritatile din statele New York si New Jersey ancheteaza cazul scrisorilor suspecte trimise la hoteluri din jurul Stadionului MetLife din New York. Un alt plic suspect a fost primit la biroul fostului .

Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde se va juca Super Bowl

Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York/New Jersey unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, precum si la biroul lui Rudolf Giuliani, noteaza Mediafax.

SUA: Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde va fi Super Bowl

Plicuri cu substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York/New Jersey unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele.

Plicuri suspecte, trimise la mai multe hoteluri din apropierea stadionului unde se va organiza Super Bowl

Mai multe plicuri suspecte, care contineau un praf de culoare alba, au fost expediate vineri la cinci hoteluri amplasate in apropierea stadionului din New York, arena unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )