Libnet.ro
UNICEF

08:15

FCSB a adunat 15 jucatori valizi - Meciul cu Slovan Liberec din Europa League se va juca

Hotnews Hotnews,
 FCSB a adunat 15 jucatori valizi - Meciul cu Slovan Liberec din Europa League se va juca

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a declarat, joi, ca FCSB a trimis o lista cu 15 jucatori la UEFA, astfel ca meciul cu Slovan Liberec din Liga Europa se joaca. continuă pe Hotnews

FCSB, devastata din cauza Covid-19! Lista trimisa la UEFA are doar 9 jucatori de camp! Cum va arata echipa la meciul cu Slovan Liberec

Pandemia de coronavirus a lovit-o fara mila pe FCSB, care mai are doar 9 jucatori de camp valizi. Cu doar o zi inainte de startul meciului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. Asta in conditiile in care UEFA cere o lista cu 14 fotbalisti apti de joc pentru ca partida sa .

inca 5 fotbalisti infectati cu COVID-19 la FCSB! in total, 15 jucatori. Sanse nule cu Slovan Liberec

5 cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate la FCSB astazi, 22 septembrie. Dupa Alexandru Buziuc, au iesit pozitivi si Florinel Coman, Olimpiu Morutan, Valentin Cretu si Marius Briceag, potrivit GSP. in.

Situatie critica la FCSB. Alti cinci jucatori au coronavirus! Meciul cu Slovan Liberec in pericol

Echipa FCSB se confrunta cu o adevarata criza de efectiv din cauza numarului tot mai mare de jucatori infestati cu noul virus gripal.

Situatie critica la FCSB inainte de meciul cu Slovan Liberec: Al zecelea fotbalist infectat cu Covid-19

Alexandru Buziuc 26 de ani) este ultimul jucator de la FCSB infectat cu Covid-19, totalul ajungand acum la 10. Este o situatie dificila cu care se confrunta formatia bucuresteana inainte de meciul eliminatoriu cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League.

19 jucatori indisponibili pentru FCSB, in meciul cu Slovan. Cum ar putea arata echipa cu Slovan Liberec

FCSB are misiune imposibila cu Slovan Liberec. Echipa lui Gigi Becali a trimis lista oficiala la UEFA, din care fac parte 5 portari si 9 fotbalisti de camp. Lista FCSB trimisa la UEFA, pentru.

Situatie disperata la FCSB: Dennis Man, depistat si el pozitiv - De cati jucatori e nevoie pe foaia de joc la meciul cu Slovan Liberec

Dennis Man a fost si el depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar problemele de lot sunt mari de tot la FCSB inainte de meciul cu Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League.

Lotul FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec. Cu ei defilam in Europa!

Confruntata cu 15 cazuri pozitive de coronavirus, FCSB a incropit pe genunchi un lot care sa-i permita o prezenta decenta in partida cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Europa League.

inca 5 fotbalisti infectati cu COVID-19 la FCSB! in total, 14 jucatori. Sanse nule cu Slovan Liberec

5 cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate la FCSB astazi, 22 septembrie. Dupa Alexandru Buziuc, au iesit pozitivi si Florinel Coman, Olimpiu Morutan, Valentin Cretu si Marius Briceag, potrivit.

Ce lovitura da Gigi Becali! Transfera patru fotbalisti de la o rivala si ii baga pe toti in teren cu Slovan Liberec

FCSB este intr-o situatie critica inainte de partida cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa Leauge. Mihai Pintilii, antrenorul de conjunctura al formatiei lui Gigi Becali, are doar 9 jucatori de camp valizi. Lotul FCSB este decimat de pandemia de coronavirs. La randul sau a devenit principal dupa ce Toni Petrea a fost si el testat .

UEFA o ajuta pe FCSB sa se califice cu Slovan Liberec. Anuntul pe care il asteptau Becali si Anamaria Prodan

UEFA ajuta clubul FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec. Acesta este anuntul care i-a pus pe jar pe Gigi Becali si Anamaria Prodan. Astfel, profitand de o prevedere a UEFA, latifunidarul din Pipera are voie sa inregistreze jucatori noi la echipa pana la orele 15:00 in ziua meciului. FCSB are nevoie de jucatori pentru ca .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )