Libnet.ro
UNICEF

14:15

FCSB, la doua puncte de liderul CFR Cluj (2-0 vs CSU Craiova) / Tanase si Man au adus victoria

Hotnews Hotnews,
 FCSB, la doua puncte de liderul CFR Cluj (2-0 vs CSU Craiova) / Tanase si Man au adus victoria

CSU Craiova si FCSB se intalnesc, duminica seara, in etapa a opta a play-off-ului Ligii I, intr-unul dintre cele mai importante meciuri ale acestui sezon. Oltenii au nevoie de o victorie pentru a spera la pozitia secunda, in timp ce echipa antrenata de Mihai Teja este obligata sa castige pentru a ramane in lupta pentru titlu are cinci puncte mai putin decat CFR Cluj). Partida de pe stadionul Ion Oblemenco incepe de la ora 21:00, va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Liga 1, play-off: FCSB, la doua puncte de liderul CFR Cluj (2-0 vs CSU Craiova)

FCSB a castigat un meci foarte intens 12 cartonase galbene), scor 2-0, pe terenul celor de la CSU Craiova si s-a apropiat la doua puncte de liderul CFR Cluj. De cealalta parte, echipa antrenata de Corneliu Papura ramane pe pozitia a treia, la sase puncte in spatele adversarilor de duminica si cu trei puncte deasupra Viitorului.

FCSB mentine suspansul in lupta pentru titlu dupa 2-0 la Craiova

Echipa FCSB a castigat, duminica seara, in deplasare confruntarea cu U Craiova 1948 CS, scor 2-0 1-0), partida care a contat pentru etapa a 8-a din playoff. Un succes care apropie echipa bucuresteana la doua puncte de liderul CFR Cluj, formatie care joaca luni seara in deplasare cu Astra Giurgiu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )