Libnet.ro
UNICEF

19:15

FCSB, eliminata din Europa League din cauza cazurilor de coronavirus!? Anuntul lui Raed Arafat ii da fiori lui Gigi Becali

Playtech Playtech,
FCSB, eliminata din Europa League din cauza cazurilor de coronavirus!? Anuntul lui Raed Arafat ii da fiori lui Gigi Becali

Astazi au fost confirmate primele cazuri de coronavirus la FC FCSB. Toma Niga, Alexandru Simion, Alexandru Pantea si Razvan Udrea sunt jucatorii testati pozitiv. Acestia evolueaza mai mult la echipa a doua, dar au fost in contact si cu jucatori de la prima echipa. Gigi Becali a anuntat ca toti jucatorii vor fi tinuti in . continuă pe Playtech

Europa League: Sahtior - Basel si Wolves - Sevilla (22:00). Echipele probabile

Marti seara dupa 22:00 transmitem live text in aceasta pagina ultimele doua sferturi de finala din Europa League, meciurile Sahtior - Basel si Wolves - Sevilla.

Inter Milano, prima semifinalista in Europa League

Echipa italiana Inter Milano s-a calificat, luni seara, in semifinalele Europa League, dupa 2-1 cu Bayer Leverkusen intr-un meci disputat la Dusseldorf.

Adversari din spatiul ex-sovietic in Europa League

Cele trei echipe care vor reprezenta Romania in Europa League si-au aflat adversarele din primul tur.

Europa League: Inter Milano si Manchester United s-au calificat in semifinale

Inter Milano si Manchester United sunt primele echipe calificate in semifinalele Europa League. Formatia antrenata de Antonio Conte a invins, scor 2-1, echipa Bayer Leverkusen la Dusseldorf), in timp ce trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a fost tinuta in sah timp de 90 de minute de FC Copenhaga, insa s-a impus dupa prelungiri, scor 1-0 la Koln).

CORONAVIRUS |Situatie critica in Spania. Sunt cele mai ingrijoratoare cifre din Europa

Spania a adunat cele mai ingrijoratoare cifre din Europa occidentala in privinta infectarilor cu COVID-19, comunicand o medie de 4. 923 de noi cazuri zilnice in ultima saptamana, mai mult decat Franta,.

Florinel Coman propus la o echipa din Premier League

Crystal Palace este formatia din Premier League la care ar putea ajunge Florinel Coman, daca Gigi Becali accepta suma propusa de englezi.

DELOITTE: Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celei mai recente editii a competitiei Deloitte EMEA Technology Fast 500. De asemenea, clasamentul include companiile romanesti Tremend, Piconet, Trencadis si Qualitance, specializate in solutii software si in fintech, toate recunoscute anterior de competitia Deloitte Technology Fast 50, adresata jucatorilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrala care inregistreaza cresteri accelerate ale veniturilor, conform unui comunicat trimis redactiei.

webPR: Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celui mai recent top Deloitte Fast 500

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celei mai recente editii a competitiei Deloitte EMEA Technology Fast 500. De asemenea, clasamentul include companiile romanesti Tremend, Piconet, Trencadis si Qualitance, specializate in solutii software si in fintech, toate recunoscute anterior de competitia Deloitte Technology Fast 50, adresata jucatorilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrala care inregistreaza cresteri accelerate ale veniturilor.

Slovenia, a sasea tara din Europa de Est, care semneaza un Memorandum privind securitatea retelelor 5G cu SUA

Secretarul de stat american Mike Pompeo si ministrul de externe sloven Anze Logar au semnat joi, in orasul sloven Bled, o declaratie despre securitatea retelei 5G pentru protejarea spatiului cibernetic local, in special contra influentei Chinei, fara insa ca aceasta sa fie mentionata explicit, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres. Pe fondul amenintarii Rusiei, Slovenia este a sasea tara din Europa de Est care semneaza o astfel de intelegere cu SUA, dupa Romania, Polonia, Republica Ceha, Letonia si Estonia.

STUDIU DELOITTE: Pesimismul directorilor financiari din Europa Centrala a atins un nivel record

Directorii financiari din Europa Centrala au atins un nivel record de pesimism, iar increderea lor in evolutia economiei si a intregului mediu de afaceri continua sa scada pe fondul incertitudinii create de pandemia de COVID-19, potrivit celui mai recent studiu Deloitte CE CFO Survey.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )