Libnet.ro
UNICEF

01:05

FCSB Sepsi, meciul care poate relansa lupta pentru titlu

Online Sport Online Sport,
FCSB Sepsi, meciul care poate relansa lupta pentru titlu

CFR Cluj n-a reusit decat un 0-0 in deplasare la Craiova, iar FCSB se vede obligata sa castige intalnirea cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru a reintra cu sanse reale in lupta pentru castigarea campionatului. continuă pe Online Sport

LIVE FCSB - Sepsi (21:00)

Etapa a 4-a din playoff se incheie, luni seara, cu meciul dintre FCSB - Sepsi 21:00). Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE FCSB - Sepsi in playoff

Etapa a 4-a din playoff se incheie, luni seara, cu meciul dintre FCSB - Sepsi 21:00). Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE FCSB - Sepsi in playoff. Pintilii s-a rupt din nou!

Etapa a 4-a din playoff se incheie, luni seara, cu meciul dintre FCSB - Sepsi 21:00). Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait FCSB - Sepsi in playoff. Pintilii s-a rupt din nou!

Etapa a 4-a din playoff s-a incheiat, luni seara, cu meciul dintre FCSB - Sepsi 21:00). Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

FCSB relanseaza lupta pentru titlu dupa 2-0 cu Sepsi

Echipa FCSB a obtinut, luni seara, victoria de care avea nevoie pentru a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj chiar inaintea meciului direct din Gruia.

Premier League: Liverpool intoarce scorul cu Southampton (3-1) si continua lupta pentru titlu

Liverpool continua cursa pentru titlu in Premier League. Echipa antrenata de Jurgen Klopp s-a impus, scor 3-1, in deplasare, impotriva lui Southampton, si a revenit pe primul loc are un meci in plus disputat fata de Manchester City).

Coplata in sanatate. Care este noutatea majora pentru pacienti, marile neclaritati din proiect si de ce masura a esuat acum cativa ani, cand s-a mai aplicat in Romania

Pacientii romani se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari de Sanatate: practic, pacientul va putea lua cu el la privat suma pe care CNAS o deconteaza in prezent la stat pentru serviciul medical respectiv. Reprezentantii asociatiilor de pacienti consultati de HotNews. ro atrag insa atentia ca proiectul de act normativ al Ministerului Sanatatii nu este clar si poate fi interpretat diferit fata de declaratiile ministrului, iar lucrurile trebuie neaparat clarificate, pentru a nu ne trezi si cu o coplata pentru serviciile medicale publice. in plus, surse din asociatiile de pacienti subliniaza ca masura s-a mai aplicat pana acum mai putin de 3 ani, insa a fost suspendata din cauza abuzurilor clinicilor private, care incasau, pentru acelasi serviciu, suma integrala atat de la CNAS, cat si de la pacienti.

Coplata in sanatate: Care este noutatea majora pentru pacienti. Mari neclaritati in proiect. De ce masura a esuat acum cativa ani, cand s-a mai aplicat in Romania

Pacientii se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari: practic, pacientul va putea lua cu el la privat suma pe care CNAS o deconteaza in prezent la stat pentru serviciul medical respectiv. Reprezentantii asociatiilor de pacienti consultati de HotNews. ro atrag insa atentia ca proiectul nu este clar si poate fi interpretat diferit fata de declaratiile ministrului Sanatatii, iar lucrurile trebuie neaparat clarificate, pentru a nu ne trezi si cu o coplata pentru serviciile medicale publice. in plus, surse din asociatiile de pacienti subliniaza ca masura s-a mai aplicat pana acum mai putin de 3 ani, insa a esuat si a fost suspendata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )