Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fed Cup: Irina Begu a fost inlocuita de Sorana Cirstea pentru meciul de sambata, din cauza unor probleme medicale

B1 B1,
Fed Cup: Irina Begu a fost inlocuita de Sorana Cirstea pentru meciul de sambata, din cauza unor probleme medicale

Sorana Cirstea o va inlocui pe Irina Begu in al doilea meci de simplu al zilei de sambata in confruntarea dintre echipele Romaniei si Marii Britanii, din barajul pentru Grupa. continuă pe B1

LIVE Fed Cup, Romania - Marea Britanie 1-0. Cirstea - Konta in meciul doi

Confruntarea dintre Romania si Marea Britanie din cadrul barajului pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup a fost deschisa, sambata, incepand cu ora 12:00, de meciul Simona Halep - Heather Watson. Jucatoarea noastra a castigat in doua seturi dupa un meci dominat autoritar.

Romania fierbe: astazi, incep meciurile din Fed Cup. Ce s-a intamplat, in trecut, cand fetele au jucat cu britanicele

Lotul convocat de Ilie Nastase e format din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Sorana Carstea. Adevarul prezinta bilantul acestora in compania adversarelor din acest weekend.

LIVEBLOG Romania - Marea Britanie, in Fed Cup. Halep-Watson, de la ora 12.00. Sorana o inlocuieste pe Begu

Dupa trei infrangeri consecutive pe teren propriu, cu Cehia 2-3), Germania 1-4) si Belgia 1-3), Romania a cazut din Grupa Mondiala I, iar acum e amenintata de o noua retrogradare.

S-a stabilit programul intalnirii Romania - Marea Britanie din Fed Cup. Cand va juca Simona Halep cuJohanna Konta

Federatia Romana de Tenis a nominalizat jucatoarele cel mai bine clasate in ierarhia WTA - Simona Halep locul 5 WTA), Irina-Camelia Begu locul 33 WTA), Monica Niculescu locul 47 WTA) si Sorana Cirstea locul 62 WTA) - pentru intalnirea cu Marea Britanie, din 22 si 23 aprilie 2017, din play-off-ul Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei.

Sorana Cirstea a rabufnit dupa meciul din Fed Cup: Am jucat peste tot in lume, am fost facuta tiganca. Noi suntem obisnuiti sa fim persecutati

Meciul disputat de Sorana Cirstea a fost unul dramatic si plin de evenimente neplacute pentru ambele echipe. Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost evacuat de pe arena, iar sportiva britanica in.

Fed Cup: Sorana Cirstea, invinsa in meciul cu Johanna Konta. Romania si Marea Britanie, la egalitate, dupa prima zi a competitiei

Sorana Cirstea locul 62 WTA), a fost invinsa de Johanna Konta locul 7 WTA) in al doilea meci al intalnirii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Marii Britanii din barajul.

Sorana Cirstea invinsa de Johanna Konta dupa un meci cu cantec

Meciul doi al confruntarii Romania - Marea Britanie pentru barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup a fost unul care a generat tensiune si care l-a un moment dat a fost intrerupt, iar capitanul nejucator Ilie Nastase expulzat din arena.

Haos la Fed Cup. Ilie Nastase expulzat din arena dupa ce ar fi injurat-o pe Konta

Tensiune maxima neasteptata la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, unde meciul doi dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta a fost suspendat dupa ce britanica a parasit terenul in lacrimi.

LIVE Fed Cup, Romania - Marea Britanie. Halep contra Watson in primul meci. Begu inlocuita pentru meciul doi!

Confruntarea dintre Romania si Marea Britanie din cadrul barajului pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup este deschisa, sambata, incepand cu ora 12:00, de meciul Simona Halep - Heather Watson.

S-au tras la sorti meciurile din Fed Cup. Simona Halep si Irina Begu joaca in prima zi

Astazi s-au la sorti a meciurile din Fed Cup dintre echipele de tenis ale Romaniei si Marii Britanii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )