Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fed Cup: Irina Begu si Katherine Sebov joaca acum la Cluj Napoca. Primul set, castigat de romanca

România Liberă România Liberă,
Fed Cup: Irina Begu si Katherine Sebov joaca acum la Cluj Napoca. Primul set, castigat de romanca

Irina Camelia Begu 37 WTA) si Katherine Sebov 319 WTA) deschid a doua zi a confruntarii dintre Rom. continuă pe România Liberă

UPDATE Fed Cup: Irina Begu a invins-o pe Katherine Sebov, in doua seturi. Declaratii la cald

Irina Camelia Begu 37 WTA) si Katherine Sebov 319 WTA) deschid a doua zi a confruntarii dintre Rom.

LIVESCORE FedCup: Romania vs Canada 2-0/ Irina Begu - Katherine Sebov, primul meci al zilei (de la ora 12:00)

Irina Camelia Begu 37 WTA) si Katherine Sebov 319 WTA) deschid a doua zi a confruntarii dintre Romania si Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Dupa prima zi a intrecerilor, echipa tricolora conduce cu 2-0 si mai are nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura prezenta in barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I.

LIVESCORE FedCup: Romania vs Canada 2-0/ Irina Begu - Katherine Sebov 6-2, 2-0

Irina Camelia Begu 37 WTA) si Katherine Sebov 319 WTA) deschid a doua zi a confruntarii dintre Romania si Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Meciul poate fi urmarit in direct pe Digisport si Telekom Sport si Livescore pe HotNews. ro. Dupa prima zi a intrecerilor, echipa tricolora conduce cu 2-0 si mai are nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura prezenta in barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I.

FedCup: Romania vs Canada 3-1/ Tricolorele s-au calificat la barajul pentru promovarea in primul esalon valoric - Irina Begu a adus punctul decisiv (6-2, 6-4 cu Khaterine Sebov)

Romania a invins cu 3-1 echipa Canadei, asigurandu-si astfel calificarea in barajul pentru Grupa Mondiala I a FedCup. Irina Camelia Begu 37 WTA) a adus punctul decisv pentru echipa tricolora, printr-o victorie clara impotriva numarului 319 WTA, Katherine Sebov, scor 6-2, 6-4. Experienta jucatoarei noastre in meciurile cu miza si-a spus cuvantul: Irina a servit perfect, a dominat fiecare schimb, iar victoria a venit firesc, dupa o ora si 25 de minute de joc. UPDATE: Perechea Ana Bogdan/ Rluca Olaru a fost invinsa de cuplul Gabriela Dabrowski/Carol Zhao, scor 6-4, 1-6, 6-10.

FedCup: Romania vs Canada 3-0/ Tricolorele s-au calificat la barajul pentru promovarea in primul esalon valoric - Irina Begu a adus punctul decisiv (6-2, 6-4 cu Khaterine Sebov)

Romania a invins cu 3-0 echipa Canadei, asigurandu-si astfel calificarea in barajul pentru Grupa Mondiala I a FedCup. Irina Camelia Begu 37 WTA) a adus punctul decisv pentru echipa tricolora, printr-o victorie clara impotriva numarului 319 WTA, Katherine Sebov. Se actualizeaza.

Tenis, Irina Begu a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu la Fed-Cup, cu un scor de 2-0

Echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Canada cu scorul de 2-0 in intalnirea care se desfasoara in Sal.

Victorie muncita pentru Begu la FED Cup! Romania conduce Canada cu 2-0, dupa ce Irina a invins-o pe Bianca Andreescu

Romania conduce Canada cu 2-0 dupa prima zi a disputei din FED Cup, care se desfasoara la Cluj Napoca, in Grupa a II Mondiala.

Romania a facut hora bucuriei: Irina Begu s-a indragostit de Cluj. Acest oras are oameni extraordinari!

Romania a trecut de Canada la Fed Cup, fara emotii, dupa trei victorii la rand, obtinute intr-o atmosfera incendiara in Sala Polivalenta.

Irina Begu a explicat de ce nu a putut incheia meciul cu Bianca Andreescu in doua seturi: imi pare rau!

Romania conduce Canada cu 2-0, dupa prima zi a meciurilor din FED Cup, dar a avut parte de un meci destul de dificil cu Bianca Andreescu.

Romania invinge Canada in Fed Cup. Begu a adus punctul victoriei si calificarii in barajul Grupei Mondiale

Romania s-a calificat in barajul pentru Grupa Mondiala principala a Fed Cup dupa 3-0 in fata Canadei, pe teren propriu, la Cluj-Napoca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )