Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 34 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume, dupa ce Alexandra Dulgheru a adus punctul victoriei in intalnirea cu Canada

Hotnews Hotnews,
 Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 34 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume, dupa ce Alexandra Dulgheru a adus punctul victoriei in intalnirea cu Canada

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. Dulgheru s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute. continuă pe Hotnews

Fed Cup. Romania s-a calificat in Grupa Mondiala! Canada, invinsa cu 3-1. Dulgheru si Mitu, decisive

Fed Cup 2015. Echipa Romaniei de Fed Cup s-a calificat pentru prima data din 1992 in Grupa Mondiala, acolo unde va juca intre primele 8 echipe ale lumii, in 2016. Romancele s-au impus, la Montreal, cu scorul general de 3-1.

Fed Cup: Romania s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup.

UPDATE Fed Cup. Romania, in Grupa Mondiala, dupa eliminarea Canadei, scor 3-2. Dulgheru si Mitu, decisive

Fed Cup 2015. Romania s-a impus cu scorul de final de 3-2 in fata Canadei, dupa ce s-a disputat si partida de dublu. Tricolorele vor evolua, in 2016, intre primele 8 echipe ale lumii, dupa o pauza de 23 de ani.

Fed Cup Romania - Canada 3-2. Selfieuri, petrecere cu bere si ciocolata

Romania a batut Canada cu 3-2 si s-a calificat in Grupa Mondiala a Fed Cup. Cele trei puncte au fost realizare de Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu.

Fed Cup Romania - Canada 3-2. Aroganta se plateste, Eugenie Bouchard si-a pus in cap si canadienii: E snobism ce a facut

Jucatoarea canadiana Eugenie Bouchard a refuzat sa-i stranga mana Alexandrei Dulgheru, dupa tragerea la sorti pentru intalnirea Canada-Romania din Fed Cup, numarul 7 WTA explicand ca nu are nici cu sportiva romana, dar nu crede in ideea de a ura succes inainte de meci.

Fed Cup: Romania Canada 3-2. Cum a fost Alexandra Dulgheru salvata de Nadal

Alexandra Dalgheru a castigat ambele meciuri de simplu din Fed Cup si a ajutat Romania sa revina in Grupa Mondiala dupa 23 de ani. insa putina lume stie ca cea poreclita Piti a trecut printr-un moment de cumpana.

FED Cup Canada - Romania. Blonda sau lipsita de bun-simt? Gest uluitor al canadiancei Bouchard la adresa unei jucatoare din echipa noastra

Partida de FED Cup Canada - Romania se va disputa astazi si maine la Montreal, primele meciuri fiind programate diseara de la ora 20. 00, in direct la Dolcesport.

Alexandra Dulgheru a ironizat-o pe Eugenie Bouchard dupa ce a invins-o la Fed Cup

La tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup, Canada - Romania, Eugenie Bouchard a refuzat sa dea mana cu Alexandra Dulgheru, numarul 7 WTA explicand ca nu are nici cu sportiva romana, dar nu crede in ideea de a ura succes inainte de meci.

FED Cup Canada - Romania / CTP nu-l iarta pe Ilie Nastase: Acum a avut ocazia de a face cunostinta cu Andreea Mitu

Andreea Mitu a reusit o victorie mare in fata canadiancei Eugenie Bouchard si a inclinat balanta in favoarea Romaniei, meciul de FED Cup Canada - Romania terminandu-se 2-3.

Fed Cup: Romania conduce Canada cu 2-1, dupa ce Andreea Mitu a invins-o pe Eugenie Bouchard

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 104 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-1, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, aducand echipa Romaniei in avantaj, scor 2-1, in intalnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Federatiei, anunta Mediafax. Andreea Mitu a izbucnit in plans dupa ce a reusit sa o invinga pe sportiva canadiana.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )