Libnet.ro
UNICEF

08:32

FED New York este detinuta de o mana de banci de pe Wall Street. Citigroup si JP Morgan detin peste 72% din cea mai puternica banca centrala regionala

Hotnews Hotnews,
 FED New York este detinuta de o mana de banci de pe Wall Street. Citigroup si JP Morgan detin peste 72% din cea mai puternica banca centrala regionala

Cea mai puternica dintre cele 12 banci centrale regionale americane, FED New York, este detinuta in majoritate de doua mari banci Wall Street, Citigroup 42,8%) si JP Morgan 29,5%), scrie cotidianul Les Echos in editia sa de joi. Bancile actionare aleg majoritatea consiliului de administratie al bancii centrale Acest lucru alimenteaza acuzatiile privind apropierea prea mare de Wall Street cu care se confrunta de ceva vreme Fed New York. continuă pe Hotnews

Citigroup si JP Morgan detin peste 72% din New York FED

Cea mai puternica dintre cele 12 banci centrale regionale americane, FED New York, este detinuta in majoritate de doua mari banci Wall Street, Citigroup 42,8%) si JP Morgan 29,5%), scrie cotidianul Les Echos in editia sa de joi. Bancile actionare aleg majoritatea consiliului de administratie al bancii centrale Acest lucru alimenteaza acuzatiile privind apropierea prea mare de Wall Street cu care se confrunta de ceva vreme Fed New York.

Digi24: ANALIZA New York Times: Un tsunami al concedierilor este pe cale sa loveasca Europa

In ciuda schemelor dificile si a ajutoarelor guvernamentale care au tinut zeci de milioane de oameni angajati, un tsunami al concedierilor este pe cale sa loveasca Europa, se arata intr-o analiza New York Times.

Procurorul general al New York-ului investigheaza Organizatia Trump

Procuratura generala din New York investigheaza daca Organizatia Trump si presedintele Trump au umfl.

Turneul de tenis de la New York suspendat. Osaka s-a retras in semn de solidaritate

Organizatorii turneului Western Southern Open mutat in acest an de la Cincinnati la New York pe fondul pandemiei de coronavirus au suspendat toate meciurile programate joi.

Procurorul general din New York dezvaluie investigatiile privind finantele companiei Trump

Documentele judecatoresti facute publice luni au aratat ca procuratura generala a statului New York desfasoara o larga investigatie privind presupuse ilegalitati financiare la compania imobiliara a presedintelui Trump si acuza compania ca a incercat sa blocheze ancheta, relateaza Yahoo News, conform Hotnews.

Procurorul general al New York ii investigheaza pe Donald Trump pentru manipularea valorii activelor presedintelui SUA

Procurorul general al Statului New York, Letitia James, ii investigheaza pe Donald Trump si Trump Organization pentru manipularea valorii activelor presedintelui SUA pentru obtinerea de imprumuturi si a unor beneficii economice si fiscale, afirmand ca fiul lui Trump, Eric, nu a cooperat in ancheta civila.

Procurorul general al New York il investigheaza pe Donald Trump pentru manipularea valorii activelor presedintelui SUA

Procurorul general al Statului New York, Letitia James, ii investigheaza pe Donald Trump si Trump Organization pentru manipularea valorii activelor presedintelui SUA pentru obtinerea de imprumuturi si a unor beneficii economice si fiscale, afirmand ca fiul lui Trump, Eric, nu a cooperat in ancheta civila.

Procurorul general al Statului New York ii investigheaza pe Donald Trump si Organizatia Trump pentru manipularea valorii activelor presedintelui SUA

Procurorul general al Statului New York, Letitia James, ii investigheaza pe Donald Trump si Trump Organization pentru manipularea valorii activelor presedintelui SUA pentru obtinerea de imprumuturi si a unor beneficii economice si fiscale, afirmand ca fiul lui Trump, Eric, nu a cooperat in ancheta civila, transmite Reuters.

Procurorul din New York vrea sa-l forteze pe fiul lui Trump sa depuna marturie sub juramant

Procurorul statului din New York a cerut unui judecator sa-l oblige pe unul dintre fiii lui Donald Trump, Eric Trump, sa depuna marturie sub juramant in cadrul unei anchete privind proprietatile imobiliare ale afacerii familiale, potrivit AFP.

New York Times: Europa a incercat sa limiteze concedierile in masa, dar un tsunami de reduceri de personal este pe cale sa loveasca

In ciuda schemelor dificile care au tinut zeci de milioane de oameni angajati, un tsunami de reduceri de locuri de munca este pe cale sa loveasca pe masura ce companiile reduc dimensiunile, in urma masurilor ad.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )