Libnet.ro
UNICEF

06:16

Fed a redus dobanda de referinta, pentru prima data din 2008

Adevărul Adevărul,
Fed a redus dobanda de referinta, pentru prima data din 2008

Rezerva Federala a SUA Fed) a redus dobanda de referinta pentru prima oara de la criza financiara din 2008, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Fed a decis reducerea dobanzii de referinta in SUA pentru prima data in ultimul deceniu

Rezerva Federala din Statele Unite a anuntat miercuri seara decizia de a reduce rata dobanzii de referinta, o masura aplicata pentru prima data in ultimul deceniu, informeaza agentiile de presa Bloomberg si Associated Press.

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a pus deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a postat deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

VIDEO Japonezii au prezentat medaliile pentru Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo

Japonezii au prezentat medaliile pentru Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo. Medaliile vor fi fabricate din componente ale telefoanelor mobile reciclate de niponi, dar si din alte aparate electrice.

JANET YELLEN, FOST PRESEDINTE AL FED: As fi inclinata sa reduc dobanzile

Federal Reserve Fed), banca centrala a Statelor Unite, este larg asteptata sa anunte, maine, pentru prima data in peste un deceniu, reducerea dobanzii-cheie cu cel putin 25 de puncte de baza la finalul sedintei de politica monetara ce incepe astazi, potrivit CNBC.

Mesajul cutremurator scris de un om al legii: Sunt tata de fata sipolitist! E prima data cand imi raportez meseria la copilul meu! La ce ar trebui sa il invat acum

Politistul Flavian Savescu a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook despre situatia de la Caracal in care oamenii legii nu au stiut sa se mobilizeze rapid pentru salvarea Alexandrei.

Raport MAI: Politistul care a vorbit prima data cu Alexandra nu a cerut date despre locul in care se afla si a avut o atitudine refractara -surse

Politistul care a discutat cu Alexandra, atunci cand a sunat la 112 pentru a cere ajutor, a avut o atitudine refractara fata de situatia prezentata de fata si nu a dat dovada de implicare pentru a obtine mai multe date privind locul in care este sechestrata, arata raportul MAI, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Alessandra Stoicescu a devenit mama. Prima imagine cu fetita prezentatoarei

La 43 de ani, Alessandra Stoicescu a devenit pentru prima data mama. Prezentatoarea a nascut, astazi 29 iulie, la o clinica privata din Capitala, iar prima imagine cu fetita a fost facuta publica chiar de catre sotul Alessandrei, Sergiu Constantinescu. Alessandra Stoicescu, mama de fata Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu au devenit, astazi .

REZULTATE FINANCIARE BCR PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI: Crestere cu 11% a rezultatului operational

BCR a inregistrat o crestere cu 11% a rezultatului operational, pana la 822 milioane RON 173,3 milioane EUR). Profitul net a fost afectat de o alocare semnificativa a provizioanelor unice legate de activitatea BCR Banca pentru Locuinte.

Antibiotice, prima companie din sectorul farmaceutic care se alatura ARIR

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) s-a asociat cu Antibiotice BVB:ATB), unul dintre cei mai importanti producatori romani din industria farmaceutica de medicamente generice, companie listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) inca din anul 1997, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )