Libnet.ro
UNICEF

14:30

FedCup: Gabriela Ruse, invinsa de Ekaterina Alexandrova (1-6, 4-6) Emotiile debutului

Hotnews Hotnews,
 FedCup: Gabriela Ruse, invinsa de Ekaterina Alexandrova (1-6, 4-6) Emotiile debutului

Gabriela Ruse 166 WTA) a aratat in unele momente un tenis bun, agresiv, dar emotiile debutului au fost cele care au dominat-o pe jucatoarea noastra. Ekaterina Alexandrova 28 WTA) a aratat pe teren diferenta mare din ierarhia mondiala, dar si experienta net superioara pe care o poseda. A fost 6-1, 6-4 dupa o ora si 4 minute), iar Rusia conduce cu 1-0 in meciul cu Romania din play-off-ul FedCup. continuă pe Hotnews

Romania cedeaza primul punct Rusiei, in duelul de FedCup. Gabriela Ruse a incheiat meciul in lacrimi

Duelul dintre Romania si Rusia, din cadrul laFedCup, a debutat, vineri. Prima partida s-a disputat intre Gabriela Ruse si Ekaterina Alexandrova.

Ce isi reproseaza Gabriela Ruse dupa esecul cu Ekaterina Alexandrova

Gabriela Ruse 166 WTA) a deschis seria meciurilor de la Fed Cup, dintre Romania si Rusia. Debutul a fost insa cu ghinion, a pierdut in doua seturi, 1-6, 4-6, in fata jucatoarei din Rusia Ekaterina Alexandrova 28 WTA). La finalul meciului, Ruse a precizat unde a gresit si ce spera pe viitor.

Elena Ruse invinsa in primul meci al confruntarii Romania Rusia

Tanara noastra debutanta nu a reusit sa treaca peste incarcatura primului meci la simplu sub tricolor si a fost invinsa de o mult mai experimentata adversara in doar 64 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )