Libnet.ro
UNICEF

19:30

Federatia Editorilor din Romania contrazice datele din Barometrul de Consum Cultural, finantat de Ministerul Culturii

Adevărul Adevărul,
Federatia Editorilor din Romania contrazice datele din Barometrul de Consum Cultural, finantat de Ministerul Culturii

Federatia Editorilor din Romania atrage atentia asupra unor erori de interpretare cu consecinte extrem de grave incluse in cel mai recent Barometru de Consum Cultural 2014, dat publicitatii la Biblioteca Nationala in prezenta ministrului Culturii, Ionut Vulpescu. continuă pe Adevărul

Investigatii gratuite pentru gravide. Femeile insarcinate din Romania vor putea face teste pentru depistarea trombofiliei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Femeile insarcinate din Romania, suspecte de trombofilie, au acum sansa de a naste un copil sanatos si la termen, fara sa-si puna viata in pericol. Trombofilia a devenit spaima gravidelor moderne.

Biletele la concertele din Romania se scumpesc din cauza dolarului! VIDEO

Biletele la concertele artistilor internationali, ce vor avea loc in Romania anul acesta, se vor scumpi in curand din pricina cresterii cursului dolar-leu romanesc. Iata la ce sa ne asteptam.

Exclusiv: Cele doua proiecte din Romania selectate pentru finantare prin Planul Juncker

Attila Gyorgy, secretar de stat la Ministerului Finantelor Publice a detaliat pentru EurActiv. ro care sunt cele doua proiecte din domeniul energiei, primele selectate din Romania pentru finantare in cadrul Planului European de Investitii.

ENEL nu mai vinde activele din Romania

ENEL a decis sa nu mai vanda activele din Romania companii de distributie si furnizare electricitate), a anuntat ieri, la Londra, Francesco Starace, directorul general al grupului.

Autorii atacului terorist comis in Tunis aveau mitraliere AK-47 provenind din Romania

Cei cinci autori ai atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis aveau mitraliere de tip Kalasnikov AK-47 provenind din Romania, afirma surse citate de site-ul italian 2duerighe. it. Teroristii aveau.

ENEL nu mai vinde activele din Romania

Grupul ENEL a decis sa nu mai vanda activele din Romania, a anuntat joi, la Londra, Francesco Starace, directorul general al grupului, potrivit ziarului Bursa. Starace a spus ca noua strategie a grupului se concentreaza pe optimizarea si valorificarea activelor care au venituri reglementate si care asigura un profit stabil si sigur.

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania, scrisoare catre Klaus Iohannis: Cluburile sportive se folosesc de Legea insolventei pentru a se eschiva de la aplicarea sanctiunilor sportive

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania a trimis azi o scrisoare catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in care il roaga sa ia masurile care se impun in ceea ce priveste cazurile.

Eibenthal, satul din Romania unde nu se fura: Localnicii lasa dimineata banii la poarta, intr-o plasa, si seara gasesc cumparaturile in sacosa

In extremitatea sudica a judetului Mehedinti, unde traieste cea mai mare comunitate de cehi din Romania, cuvintele hot si furt nu exista. in satul Eibenthal, localnicii lasa banii in.

Raport: Peste jumatate dintre copiii din Romania, vizati de continut periculos pe Internet

Peste jumatate dintre utilizatorii tehnologiilor de control parental Kaspersky Lab, din Romania, au identificat in 2014 continut nepotrivit sau periculos pentru copii in mediul online, potrivit unei analize a companiei producatoare de software antivirus.

Reactia MAE, dupa zvonurile ca armele folosite in atacul din Tunisia provin din Romania

Autoritatea romana de control in domeniul exporturilor si importurilor de produse strategice ANCEX) va efectua procedura de trasabilitate, in cazul in care autoritatile tunisiene pun la dispozitia partii romane datele de identificare ale armelor folosite in atacul din Tunis, precizeaza MAE, dupa ce un site italian a scris ca autorii atacului aveau mitraliere provenite din Romania, informeaza Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )